Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spektakl

Mario Rucner na pozornicu kluba "uletio" na svom motoru

mario rucner (1)
Foto: VL
1/3
20.02.2012.
u 16:48

Stariji brat Ane Rucner ovog je vikenda promovirao svoj glazbeni projekt "Nomad Experience"

U  zagrebačkom klubu Green Gold Club glazbenik Mario Rucner ovog je vikenda promovirao svoj glazbeni projekt "Nomad Experience". Stariji brat violončelistice Ane Rucner je na pozornicu kluba u Radničkoj "uletio" na svom motoru! Na pozornici su mu se pridružili i DJ Sven Gleđa te plesačica Helena Gleđa. U izvrsnom glazbenom spektaklu u publici su uživali pjevač Jura Pađen, dizajner Ivica Skoko te Rajko Dujmić sa suprugom Snježanom.

Najponosniji su te večeri bili, dakako, sami Rucnerovi – Mariova sestra Ana Rucner na promociju je povela sinčića Dariana, i skupa s roditeljima Snježanom i Draganom Rucner cijelu je večer provela na nogama, plešući i bodreći brata. Mario je nedavno objavio svoj prvi singl "Ederlezi" – spoj tradicionalne narodne pjesme i suvremenog klupskog zvuka koji je zapravo glazbena vodilja cjelokupnog projekta "Nomad Experience".

Komentara 1

KA
Karla
21:48 20.02.2012.

A što reći nego onu poznatu narodnu: čega se pametan stidi, tim se budala ponosi.... ma kakav glazbenik. hahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije