Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zapravo ljubav

Mario Petreković ljubi Husovu kćer Tenu

mario petreković
goran stanzl/pixsell
20.04.2010.
u 19:49

Par se jučer pojavio u Histrionskom domu gdje su nakon premijere predstave „Štefica Cvek u raljama života“ s prijateljem Goranom Navojcem proslavili dolazak njegova sina na svijet.

Premda se u posljednje vrijeme šuškalo da Mario Petreković održava tajnu romansu s Lanom Biondić, voditelj je, donosi časopis Story, već duže u vezi s kćerkom glazbenika Huseina Hasanefendića Husa, Tenom.

Par se jučer pojavio u Histrionskom domu gdje su nakon premijere predstave „Štefica Cvek u raljama života“ s prijateljem Goranom Navojcem proslavili dolazak njegova sina na svijet.
– Što se toga tiče, nemam nikakve izjave. Nas se dvoje znamo već dugo – priznao je šaljivi Bjelovarčanin, koji je već tada bio u romantičnoj vezi sa studenticom Tekstilno-tehnološkog fakulteta. Njih se dvoje često moglo vidjeti kako ispijaju kavu u kafićima preko puta stare tvornice Katran gdje Petreković stanuje, pritom izmjenjujući nježnosti i držeći se za ruke.

Komentara 2

OB
-obrisani-
21:59 20.04.2010.

Prije 25 dana sam se priključio ovom projektu i zaradio sam oko 5700 kuna! Mislio sam da je nemoguće da ti netko omogući u vrijeme krize da tako dobro zarađuješ, pa to je zbilja nevjerojatno! Ako mi se želiš pridružiti i pobijediti krizu posjeti www.gdi-wealth.ws

ME
medolino
13:03 21.04.2010.

Hus će popizdit kad vidi skakvom mu seljačinom hoda kćer. Seljo beljo iz Bjelovara umislio da će postat prvak HNK.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije