Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljepotica sa stavom

Marina Parlov: Dečko mi u svemu mora biti ravnopravan

MARINA (1)
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/15
29.01.2012.
u 16:34

Pažnju javnosti pridobila je i seksi fotografijama u časopisima Klik i FHM. – Jednoga dana pokazivat ću ih unucima i govoriti: “Vidite kakav je vaša baka bila komad,” smije se voditeljica. Dalje od fotografiranja u rublju ne namjerava ići.

Da se prepoznatljivo televizijsko lice postaje i bez pojavljivanja na špici, otkrivanja ljubavnih tajni i “iskakanja iz paštete”, dokazala je 24-godišnja Marina Parlov, nova voditeljica HTV-ove emisije “KS Automagazin”.

– Nemam tremu na snimanju jer radim s poticajnom ekipom. Tremašica sam samo kada radim u negativnoj atmosferi – kaže Marina. Novi voditeljski angažman opisuje kao idealan posao. – Jako volim putovanja i nadam se da će ih u emisiji biti puno! Nedavno sam bila u Poreču, a uskoro idem u Lisabon na međunarodnu prezentaciju jednog automobila. Izazov mi je i novinarski dio posla, pisanje najava, pronalaženje sugovornika, prikupljanje informacije o automobilima koje testiram – govori. Dosad je snimila samo tri emisije, no muški kolege dali su joj do znanja da svoj posao odlično obavlja.

– Na testiranju nove Volkswagenove bube u Poreču nagazila sam na papučicu gasa i rekli su mi da odlično vozim. Njihova pohvala mi puno znači jer su većina njih eksperti za to područje – priznaje. Za volanom je sigurna, a uz to je i adrenalinski frik pa sanja kako će jednoga dana postati suvozačica na rellyju. – Čula sam da je to opasno i da te preplavi adrenalin! Skakala sam s padobranom i probala bungee jumping. Slobodni pad je lijep osjećaj, ali samo za one koji se ne boje – savjetuje Marina. Studij politologije u Zagrebu upisala je dvije godine nakon završetka srednje škole jer je godinu dana živjela u Budimpešti gdje je snimala kviz “Nova lova”. – Bila sam prilično uplašena sama u stranom gradu jer sam imala samo 19. Da mi se sada pruži prilika zbog posla živjeti u inozemstvu, bilo bi to sasvim drukčije iskustvo – tvrdi studentica četvrte godine. Usporedo s upisivanjem studija, crnokosa ljepotica ogrnula se još jednim uspjehom: izabrana je za prvu pratilju Miss Hrvatske 2006.

– I dan danas mi rodbina na obiteljskim okupljanjima govori: “Pa je li to moja najljepša Miss Hrvatske”, a meni je to jako simpatično. Lentu čuvam u ladici – otkriva te dodaje:

– Na izbor za Miss nisam se prijavila zato da bi mi netko potvrdio jesam li lijepa nego iz gušta. Ja se osjećam dobro u svojoj koži. Glupo je reći da je Miss najljepša žena u Hrvatskoj. Pažnju javnosti pridobila je i seksi fotografijama u časopisima Klik i FHM.

– Jednoga dana pokazivat ću ih unucima i govoriti: “Vidite kakav je vaša baka bila komad,” smije se voditeljica. Dalje od fotografiranja u rublju ne namjerava ići. – Nikad se ne bih slikala gola jer taj dio intime želim držati samo za sebe i nekoga posebnog – kaže nam Marina ne želeći otkriti postoji li trenutačno taj netko u njezinu životu. O bivšem dečku reperu Marku Lasiću Neredu govori s toplinom u glasu.

– Sve sam bivše veze završila na lijep način, pa tako i onu se Neredom, jer nisam konfliktna osoba. On je dobra, vrijedna i pametna osoba koja zna što želi u životu, a ja sam onda bila premlada za ozbiljnu vezu – priznaje. Muškarac koji je može osvojiti mora joj u svemu biti ravnopravan.

– Mentalno, duhovno moramo biti na istoj razini. Što se tiče fizičkog izgleda, nema pravila. Nekada mi se svidi plav, nizak i debeo, a nekada crn, visok i mršav. Mislim da ženama ljubav ulazi kroz uši, a ne kroz oči – zaključuje te dodaje kako se jednoga dana vidi u ulozi supruge i majke troje djece. – Svoju djecu ne želim razmaziti nego ih naučiti da je život ponekad i težak.

A dok ne dođe vrijeme za osnivanje obitelji, Marina će punim plućima uživati u hobijima: trčanju, teretani, ispijanju kava, knjigama i sviranju gitare po čijim žicama vješto “prebire” dvije godine. – Ovo ljeto provela sam tjedan dana sama u tetinoj vikendici na Pašmanu i cijele dane guštala na gitari – kaže. Službena je spikerica vaterpolskog akademskog kluba Mladost, a ljubav prema sportu djelomično je naslijedila od svog rođaka iz četvrtog koljena, legendarnog boksača Mate Parlova. – Nisam ga nikada upoznala, ali imam jako široko obiteljsko stablo pa nije ni čudno – otkriva.

Komentara 18

PI
piranha2
09:13 30.01.2012.

još jedna hana tabaković :)

KO
Kora
18:48 29.01.2012.

Vrat joj je jako naboran. Ten žut ko vosak. Šteta. A tako je mlada.

OB
-obrisani-
20:30 29.01.2012.

a jel decko mora biti istog spola kao i ti,heheheheheheh

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije