Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
divan provod

Marina Medved-Pulić: Hrana u New Yorku nema premca

marina (1)
Foto: Privatni album
1/11
09.11.2012.
u 22:00

– Božanstvena svinjska rebarca jeli smo u restoranu Dino Barbecue u Harlemu, u Habani u Sohou kao tasmanijska neman tamanila sam kuhani kukuruz umočen u sir, majonezu, čili i limetu, a u restoranu Buddakan kušala sam azijske specijalitete

Drugi posjet svjetskoj metropoli u koju se planirala preseliti prije nego što je upoznala supruga Tomislava, HTV-ova voditeljica i urednica Marina Medved-Pulić pamtit će po pješačenju i po 12 sati dnevno. – Dobila sam krvave žuljeve i temperaturu, a muž još leži kod kuće zbog napuknute natkoljenice, ali isplatilo se – kaže Marina. Tijekom desetodnevnog boravka u New Yorku odsjeli su na East Riveru, između 1. i 2. avenije, no svakodnevno su hodočastili u razne dijelove grada u koje je voditeljicu prije svega vodilo – nepce.

– Hrana mi je važna. Božanstvena svinjska rebarca jeli smo u restoranu Dino Barbecue u Harlemu, u Habani u Sohou kao tasmanijska neman tamanila sam kuhani kukuruz umočen u sir, majonezu, čili i limetu, a u restoranu Buddakan kušala sam prefine azijske specijalitete – priča. Stigla je obnoviti i garderobu, i to za malo novca.

U outlet trgovini nakupovala je majice s potpisom Calvina Kleina po 10 i 15 dolara, a toliko je platila i traperice Donne Karan. Iako iscrpljeni od hodanja, sa suprugom se nekoliko večeri zabavljala u čuvenim njujorškim klubovima. Ondje su sreli Stinga, Courtney Love, ali nijedna zvijezda nije ih oduševila kao atmosfera na utakmici lanjskih prvaka New York Giantsa. Odlazak na sportski spektakl bio je Marinin dar Tomislavu za 40. rođendan.

– Moj je muž talijanofil pa smo na njegov rođendan otišli i u četvrt Mala Italija gdje se osjećate kao da ste u filmu “Kum” – oduševljena je Slavonka. Nekoć je planirala u Velikoj Jabuci upisati magisterij iz novinarstva i već je počela raditi na tome, ali dogodila joj se ljubav pa će moguće preseljenje pričekati.

Ključne riječi

Komentara 7

OL
olovka
22:16 09.11.2012.

Tako ti je to kad bijeda nezna sta je Hrvatska ili Srpska kuhinja.

BO
boston
23:12 09.11.2012.

New York je u svemu bez premca

JA
jamirkec
22:16 09.11.2012.

Da, srela sam Stinga, Madonu, Roberta Retforda, Angelinu Jolie...i kako se onaj zove..Papa Wojtilu u muzeju voštanih figura. Tamo sam srela i Nevena Ciganovića pa smo zajedno nastavili tulumarit....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije