Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"zaljubljeni"

Marijana priznala Nemešu da nikad nije voljela Šibenik

big brother
13.04.2011.
u 10:19

Nemeš je Marijanu pozvao na romantičan ples u dvorište, na kišu. Pjevao joj je ljubavnu pjesmu i ljubio je. "Umrijet ću", rekla je Marijana

Marijana i Nemeš više ne skrivaju koliko su zaljubljeni, a Big Brother golupčići počeli su i planirati budućnost kad izađu iz kuće.

Marijana je svom beogradskom ljubavniku otkrila da nikada nije voljela Šibenik i da se tamo ne misli vratiti.

"A što kažeš na Beograd?", pitao ju je Nemeš.

Bojana je upozorila Marijanu na ponašanje i poželjela je upoznati Marijanino dijete i muža. Marijana je rekla: "Ako mi još bude muž".

Nemeš je Marijanu pozvao na romantičan ples u dvorište, na kišu. Pjevao joj je ljubavnu pjesmu i ljubio je. "Umrijet ću", rekla je Marijana

Ključne riječi

Komentara 237

DK
dkatica2
15:23 13.04.2011.

kako vlajina može voliti šibenik ,nu

CA
campa
14:44 13.04.2011.

OVO JE BOLESNO,JADNA DJECA.

OB
-obrisani-
13:16 13.04.2011.

kazu mala se siba i u SUPAK,ehheeheheh jel to istina...heheheheh

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije