Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poslovna ponuda?

Marijana Batinić: Voljela bih Severini preurediti stan

marijana
Žarko Bašić/Pixsell
27.04.2013.
u 08:00

Za Praznik rada roditelji mi dolaze u Zagreb i odvest ću ih na seosko gospodarstvo. Nadam se da ćemo ondje jesti mesne uštipke koje sam nedavno probala i trenutno su mi favorit među jelima od mesa. Obožavam i peku.

Četvrta sezona RTL-ove dokumentarne sapunice “Ljubav je na selu” blizu je kraju, a u tom povodu brzinski smo porazgovarali s voditeljicom Marijanom Batinić.

Po čemu ćete pamtiti snimanje četvrte sezone emisije “Ljubav je na selu”?

– Po samouvjerenim kandidatkinjama kojima ništa nije moglo stati na put da ostvare svoj cilj, prave femme fatale. Pamtit ću kandidata koji je plakao jer ga Silvija nije izabrala za pratioca na romantičnu večeru, trenutak kada je kandidat Marinko od uzbuđenja što nas vidi bagerom srušio krov kuće... A naučila sam i pripremati jela s tartufima.

I dalje se akademski obrazujete, nakon završenog prava ove godine upisali ste dizajn interijera. Kako je na studiju?

– Nije baš jednostavno! S obzirom na to da godinama uređujem i preuređujem interijere, mislila sam da će mi faks ići kao od šale, ali krenuli smo od samog početka i učenja crtanja.

Čiji biste dom voljeli urediti ili preurediti kad je riječ o poznatim osobama?

– Severinin stan jer bih dobila veliku reklamu, Alke Vuice jer bi mi bio izazov dizajnirati za tako ekscentričnu ličnost i stan Nikoline Pišek u Beogradu jer sam čula da je ogroman.

Kako ćete provesti Praznik rada?

Roditelji mi dolaze u Zagreb i odvest ću ih na seosko gospodarstvo. Nadam se da ćemo ondje jesti mesne uštipke koje sam nedavno probala i trenutno su mi favorit među jelima od mesa. Obožavam i peku.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije