Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez pritisaka

Marija Borić: Odustala sam od dijete jer je moj krumpir jako fin

'Marija'
''
19.11.2012.
u 23:00

Glumica obožava traperice, ali ne voli kupovati jer je to umara više od tjelovježbe

Šest se mjeseci glumica Marija Borić strogo pridržavala Dukanove dijete i tek je nedavno pokleknula jer nije mogla odoljeti jesenskom urodu u svom vrtu u Zagorju.

– Nisam više na Dukanu, moj krumpir bio je tako fin i tako sladak da vam to ne mogu opisati, a prema Dukanovoj dijeti ne smijem jesti ugljikohidrate. Jednostavno im nisam mogla odoljeti i počela sam ga jesti na milijardu načina i to me zdrmalo – kazala je Marija i dodala kako će uskoro opet pripaziti na prehranu.

U svoj vrt u Zagorje glumica ne dolazi samo kako bi nabrala plodove. O njemu se brine tijekom godine, a od ovogodišnjih plodova napravila je bogatu zimnicu.

– Ukiselila sam krastavce, ciklu, napravila sam ajvar, kečap, koncentrat od paradajza, spremila sam dosta povrća za juhe, posušila sam i koprivu za čaj i skuhala sirup, ma svašta sam napravila – pohvalila se 32-godišnja glumica Marija Borić.

U svečanim prigodama voli odjenuti lijepe haljine, ali najbolje se osjeća u trapericama – omiljenom odjevnom predmetu.

– Teško je naći dobar model traperica i ne volim ih isprobavati jer u trgovini moram isprobati barem deset pari. Najgore mi je kupovati uske modele jer se izmorim dok ih obučem i skinem pa mi kupnja hlača dođe kao trening – objašnjava Marija.

Kaže da je svojim izgledom najzadovoljnija u trenutku kad omiljene traperice može skinuti bez otkopčavanja.

– Kako se kod mene sve vrti oko traperica, na dijetu idem tek kad vidim da su mi omiljene hlače pretijesne – kazala je Marija Borić.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar billybull
billybull
23:24 20.11.2012.

hmmm...a tko je sad pobogu ova?

OB
-obrisani-
23:19 19.11.2012.

Marija prekrasno pjeva, fino izgleda, ali doista je neshvatljivo da se dala navući na Dukanovu dijetu koja je nevjerojatna obmana. Zapadni nutricionizam star je jedva 100-150 godina, dok se onaj kineski može pohvaliti sa tri tisućljeća u nogama. Pa vidimoimo što kažu majstori iz jedne od samo triju svjetskih autohtonih kuhinja...

OB
-obrisani-
23:21 19.11.2012.

Ako ste redovito na dijetama za mršavljenje,sama zamisao da svoju prehranu utemeljite na žitaricama može vam se učiniti radikalnom, ali sjetite se da Kinezi već tisućama godina temelje svoju prehranu na ugljikohidratima te da jednostavno kuhane osnovne namirnice - pogotovo integralne - imaju nizak postotak masnoće, a obiluju vlaknima i nutrijentima. Jeftine su, jednostavno se pripremaju, iznimno su raznovrsne, ukusne i zasitne, pogotovo ako se uz njih jede svježe skuhan cai (jelo od povrća). (str. 59)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije