Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dekadencija

Mariah Carey u kući ima sobu u kojoj drži samo slatkiše

mariah
Pixsell
21.10.2012.
u 21:00

- U našem domu postoje sobe u kojima se ne smije sjesti na kauč kako se ne bi uprljao i oštetio. Rijetko idem u to krilo kuće. Najviše vremena provodim u sobi sa slatkišima - rekao je Nick Cannon.

U svojoj velebnoj vili u Los Angelesu Mariah Carey i njen suprug Nick Cannon uredili su jednu sobu isključivo za držanje slatkiša. Nick priznaje da kad je kod kuće vrijeme najradije provodi upravo u toj prostoriji gdje sa svojim 18-mjesečnim blizancima Moroccanom i Monroe uživa u čokoladama i lizalicama.

- U našem domu postoje sobe u kojima se ne smije sjesti na kauč kako se ne bi uprljao i oštetio. Rijetko idem u to krilo kuće. Najviše vremena provodim u sobi sa slatkišima - rekao je voditelj reality showa \"America\'s Got Talent\" za časopis Us Weekly.

Iako uživaju u dekadenciji, Nick tvrdi da Mariah i on ne žele razmaziti djecu i uče ih da nisu sva djeca sretna kao njih dvoje.

- Želim da odrastaju pomažući drugima. Mene je odgojila baka. Imali smo male prihode, ali ona je uvijek udomljavala djecu. Svima je pomagala i tako mi je bila divan uzor dok sam odrastao - ispričao je Cannon.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije