Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
htz

Marcela Oroši i Goran Kos pjevaju u finalu HTZ-a, Mark Marku ispao

htz (1)
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
1/17
10.06.2011.
u 23:48

- Ovo je definitivno tvoja večer - složni su bili članovi žirija nakon što je jedina djevojka u polufinalu svoju dominaciju na pozornici zaključila baladom “Almost Lover”.

Marcela Oroši i Goran Kos u finalu su treće sezone talent showa Hrvatska traži zvijezdu. Iako se iz komentara žirija dalo zaključiti kako očekuju da će se u velikoj završnici boriti 17-godišnja Crikveničanka i Mark Marku, glasovi gledatelja odlučili su drugačije.

Polufinalisti su izvodili po tri pjesme: prema izboru žirija, slušatelja Radio Antene i pjesmu koju su sami izabrali. Emisiju je otvorila Marcela za koju je pjesmu Jinxa “Smijem se” izabrao Goran Lisica Fox. Tony Cetinski je Goranu Kosu namijenio baladu “Tamara” Borisa Novkovića, a Mark Marku prema izboru Ivane Mišerić otpjevao je pjesmu “23. prosinca”.

- Nikada nisam mislio da ću se naježiti na svoju pjesmu, ali sada jesam - komentirao je Tony. Slušatelji Antene zaključili su da bi Marceli savršeno legla skladba “Perfect” pjevačice Pink. I nisu pogriješili.

- Malo Pinkčeta i ti si doma - zaključio je Fox. Potpuno drugačije komentare dobio je Goran koji se nije snašao s hitom Guns N’ Rosesa “Don’t Cry”. - Pola pjesme si odmumljao, nisi naučio tekst - bio je oštar Cetinski. Markovu interpretaciju Stingove “Fragile” žiri nije opisao kao njegovim najboljim nastupom večeri, već je to bila Indexova “Bacila je sve niz rijeku” koju je 19-godišnjak sam odabrao.

- Ovo je definitivno tvoja večer - složni su bili članovi žirija nakon što je jedina djevojka u polufinalu svoju dominaciju na pozornici zaključila baladom “Almost Lover”.

- Dečki nisu bili na visini zadatka kao ti. Najbolje si podnijela pritisak - pohvalio je Tony Marcelu. Polufinale je zaključio Goran s laganicom “Wind of Change” grupe Scorpions.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar TAJSAM
TAJSAM
08:30 11.06.2011.

Bez uvrede , imam osječaj da ima dosta KUHINJE u ovom shou , naime nemam ništa protiv niti jednog kandidata te uživam u izvedbama , ali nemogu se oteti dojmu da Goran Kos nema i potporu nekih naših \"kuhara\", jer po mojoj prosudbi već 3-4 tjedan ispadaju pjevači bolji od Gorana pa počinjem sumnjati u svoj pjevački ukus. Nadalje neki komentari člana žirija Foxa, jednostavno im nije ni mjeso ni vrijeme za tako prostački i sirov komentar na ime nekih pjevača pa bi ga trebalo udaljiti od mikrofona i izjava za javnost. Pozdrav dobrim ljudima

OB
-obrisani-
08:50 11.06.2011.

Nevjerojatno ..G.Kos opet prosao...na osnovu cega,zasto??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije