Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dominantan muž

Marc Anthony prigovarao je Jennifer zbog njezina seksepila

jen
Pixsell
19.07.2011.
u 20:30

– Učinio bi sve da se Jen osjeća loše kad želi odjenuti nešto seksi. Htio je da se odijeva čedno. Mrzio je činjenicu što je njegova žena seks-simbol – otkrio je izvor blizak paru.

Detalji iz uskoro bivšeg i ne tako idiličnog braka Jennifer Lopez i Marca Anthonyja kako se činilo, izviru svakodnevno otkako je par objavio da se razvodi.

Jedan od razloga razvoda, čini se, Marcova je sklonost da nadzire svaki korak svoje lijepe supruge. Latinoamerički glazbenik svojoj je supruzi čak prigovarao i da se odijeva preizazovno.

Tijekom Jenniferina snimanja za časopis Us Weekly imao je prigovor na jednu fotografiju jer je smatrao da je preseksepilna i neprikladna za 40-godišnju majku dvoje djece.

Anthony je navodno supruzi svih sedam godina braka prigovarao njezin stil odijevanja.

– Učinio bi sve da se Jen osjeća loše kad želi odjenuti nešto seksi. Htio je da se odijeva čedno. Mrzio je činjenicu što je njegova žena seks-simbol – otkrio je izvor blizak paru.

– Marc je uvijek bio vrlo dominantan muž. Htio je kontrolirati sve što je Jennifer radila – dodao je izvor.

Ključne riječi

Komentara 2

LI
liliZG
11:15 20.07.2011.

..ak je to točno, onda on samo nije bio siguran u sebe i to je sve.................čovjek nesiguran u svoj mogućnosti i svoj izgled.

LK
Lopovi_KRADEze
14:22 20.07.2011.

MA Jennifer Lopez nije ni trebala vjencati se sa ovim papkom, pogledaj ga samo, pored nje izgelada stvarno kao neki ruzni patuljasti papak, koji nije dostojan tako dobre pi** kao Jennifer Lopez

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije