Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lud za manekenkama

Manekenka Maja Cvjetković nova je ljubav Davora Šukera

Maja Cvjetković
25.09.2010.
u 18:57

Par je viđen u zajedničkim šetnjama Zagrebom i na romantičnim večerama koje bi začinili provodom u narodnjačkom klubu Ludnica. Kako prenosi Extra nisu skrivali svoje poljupce i zagrljeje od drugih

Davor Šuker poput većine nogometaša slab je na manekenke. Njegova nova ljubav je manekenka Maja Cjetković s kojim je viđen u romantičnoj šetnji Zagrebom, prenosi tjednik Extra. Od bivše Miss Hrvatske proslavljeni nogometaš se nije odvajao prošlog tjedna. Nakon pića u jednom kafiću u centru par je cijeli četvrtak navečer proveo zajedno. Svoju novu ljubav nakon pića kao pravi džentlmen Šuker je odveo na večeru gdje su prema riječima ostalih gostiju stalno izmjenjivali strastvene poljubce i zagrljaje. Zabavu su nastavili u jednom klubu na zagrebačkom Jarunu, a večer su završili u narodnjačkom klubu Ludnica. Sve donedavno Davora Šukera se spajalo sa manekenkom Draganom Radošević iz Splita, a na njegovoj ljubavnoj listi su i Kristina Bradač Smoje, Španjolka Ana Obregon i tenisačica Iva Majoli. Maja je do sad ljubila dečke sa podebljanim bankovnim računom, Davora Bienenfelda i Jerku Leku.

Ključne riječi

Komentara 21

AU
aurora08
13:21 26.09.2010.

joj kaj su lepi tvoji milijunceki $ heheheheehehehehe, ko smirgla tebe heheheheheheehe

Avatar Gustav
Gustav
13:30 26.09.2010.

Ej ljudi a da mi je samo cuti o cemu ovo dvoje razgovaraju !? Ova je tek iz skolske klupe izasla a ovaj je u penziji ! :-)

OB
-obrisani-
23:49 25.09.2010.

E Davore ,Davore.... Ti si bio idol moga muza .... zahebi sad ,koja ti je ovo od flundrica??....peta ,sesta.!!... nemoz mu vise biti idol...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije