Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odmor na hvaru

Manekenka Helena Šopar ljetuje daleko od bučnog New Yorka

šopar (1)
Foto: Dalibor Urukalović/Pixsell
1/10
07.08.2011.
u 19:00

Daleko od svjetskih metropola koje su joj posljednjih godina drugi dom, 24-godišnja Pažanka napokon je ulovila vremena za odmor u domovini. Na jednoj od brojnih šljunčanih plaža upijala je zrake sunce zajedno s mlađom sestrom Tamarom.

Okružena gustom šumom uvala Ždrilca na Paklenim otocima u blizini otoka Hvara omiljeno je ljetno skrovište brojnim domaćim zvijezdama i osobama iz javnog života.

Ondje su svoje sidro proteklih godina spustili Tanja i Goran Ivanišević, manekenke Iva Jerković i Fani Stipković, Iva Majoli i Stipe Marić, sportski tajkuni Zdravko Mamić i Igor Štimac, a ovoga ljeta bajkovitu uvalu otkrila je i naša manekenka i model sa uspješnom svjetskom karijerom Helena Šopar.

Na jednoj od brojnih šljunčanih plaža upijala je zrake sunce zajedno s godinu dana mlađom sestrom Tamarom, novinarkom i TV voditeljicom. Daleko od svjetskih metropola New Yorka, Pariza i Londona koje su joj posljednjih godina drugi dom, 24-godišnja Pažanka napokon je ulovila vremena za odmor u domovini.

Zaželila se i domaće hrane pa je poslije kupanja i sunčanja s Tamarom pohrlila u restoran Patak, poznat po mediteranskim delicijama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije