Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
harryjevim stopama

Malom princu Las Vegas poslao pozivnicu za tulumarenje

William i Kate s bebom (1)
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
25.07.2013.
u 11:43

Čini se kako je pred Kate i Williamom mnogo roditeljskih izazova, a već ih prozivaju kako su neodgovorni roditelji i da su ugrozili dijete neispravno ga vezavši u autosjedalici

Princ William i njegova žena Kate proveli su jednu noć sa svojim novorođenim sinom u svojoj palači - a onda su se svi preselili Kateinim roditeljima. Čini se kako će se kraljevska tradicija prekinuti, jer bi Kate s bebom u obiteljskoj kući svojih roditelja u Buckleburyju trebala ostati tjednima, piše Sun.

Također, umjesto tradicionalne pomoći medicinskih sestara, Kate će se osloniti na majčinu pomoć. Vojvotkinja od Cambridgea rekla je da se osjećaju potpuno "sigurno" u ruralnom utočište, gdje ima dovoljno prostora kako bi provodila vrijeme vani sa svojim sinom daleko od znatiželjnih očiju.

Novorođenče u opasnosti?

Dovođenje novorođenčeta kući po prvi put svakako proizvede dovoljno tjeskobe za nove roditelje, pogotovo ih gledaju milijuni ljudi diljem svijeta.

Razumljivo je da su princ William i Kate Middleton bili malo nervozni u utorak, pa su napravili i neke greške, bar tako tvrde zabrinuti roditelji na web stranici ChildCarSeats.co.uk. Nakon što su se fotografije bebe pojavile, gledatelji su primijetili da nešto nije u redu s načinom kako je mali George Alexander Louis osiguran u autosjedalici, piše HuffingtonPost.

- Ako se pogledate fotografije bebe u sjedalici vidjet ćete da on nije ispravno privezan. Vrlo sam razočaran. Siguran sam da su bili u žurbi, ali se nadam da će Kate to popraviti nakon što sjedne s djetetom otraga u automobil - napisao je jedan od komentatora. Pojas mora biti pravilno namješten preko djeteta, čvrsto uz tijelo, tako da samo dva prsta mogu stati između prsa i naramenica.

Dođi u Vegas - za 21 godinu!

Dok se jedni brinu o sigurnosti princa starog tri dana, Las Vegas već je malom Georgeu poslao poziv da ih posjeti - za 21 godinu. Gradski ured za turizam objavio je pozivnicu na njihovoj Facebook stranici, očito potaknuti prošlogodišnjim posjetom princa Harryja, koji je dobio veliki publicitet u medijima.

>>William i Kate sina su nazvali George Alexander Louis

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije