Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vratila se kući

Malo je toga ostalo skriveno: Rihanna tulumarila na karnevalu

rihanna
Foto: Facebook
1/3
06.08.2013.
u 09:02

Odjevena poput plesačica sambe, Rihanna je i ovaj put malo toga prepustila mašti

Jedva da je izblijedjelo sjećanje na seksi kostim koji je prošle godine Rihanna odabrala za karneval na Barbadosu, a pjevačica je za ovogodišnji odabrala još oskudniji i izazovniji.

Skladno tijelo

Na osmodnevnom karnevalu koji se održava u njenom rodnom kraju pojavila se odjevena kao plesačica sambe, a minijaturni kostim jedva je prekrivao intimne dijelove.

Buntovna zvijezda nerijetko na svojim profilima na društvenim mrežama objavljuje svoje polugole slike, ali kostim plesačice uistinu nije mašti ostavio puno mjesta. Blještavi dijamanti pokrili su samo dio grudi, a gaćice su otkrile gotovo cijelu stražnjicu pjevačice. Kada se pojavila na ulicama Barbadosa, izazvala je euforiju. Rihanna se ukrasila i perjem, a dodatni modni detalj bila je i narančasta čaša koju Rihanna nije ispuštala iz ruke, premda je u pričuvi imala i svoju pljosku iz koje je redovito otpijala gutljaje. Društvo na kamionu na kojem se vozila pravila joj je i prijateljica Melissa Forde te njezin dečko.

Na leđima tjelohranitelja

Djevojke su cijelo vrijeme provokativno plesale, a Rihanna je u jednom trenutku na ulici vidjela i svoga djeda Lionela Brathwaitea kojega je srdačno poljubila i zagrlila. Djed je bio zadivljen svojom unukom i s osmijehom na licu s njom porazgovarao.

Užaren provod pjevačica je nastavila sve do ranog jutra, kada se presvukla u drugi kostim koji je i dalje previše otkrivao. Plesala je i izvijala se, a u zanosu je čak završila i na podu. Na kraju ju je jedan od njenih tjelohranitelja nosio na leđima dok je pjevačica čavrljala s prolaznicima. 
Poslije nekoliko sati sna oglasila se na svom Twitteru. Napisala je da se probudila u bolovima zbog plesanja te je najavila da se vraća poslu.

>>U muškim boksericama valja se po krevetu i tvrdi: Ne mogu zaspati

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije