Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uživanje na moru

Maji Šuput s dečkom Marijem na Hvaru je uvijek najljepši odmor

maja suput
Dalibor Urukalovic/Pixsell
10.08.2011.
u 15:23

Maja Šuput i njezin dečko Mario Kovačević, vlasnik lanca barova i restorana Hemingway, opet su na Hvaru. Uživaju u odmoru ploveći gliserom, s prijateljima su se okupali u uvali Ždrilca, a kasnije otišli i na ručak u restoran Patak.

Maja Šuput i njezin dečko Mario Kovačević, vlasnik popularnog lanca barova i restorana Hemingway, opet su na Hvaru. Uživaju u odmoru ploveći gliserom, s prijateljima su se okupali u uvali Ždrilca, a kasnije otišli i na ručak u restoran Patak.

Lijepa i bez šminke

Omiljena pjevačica već je uhvatila i boju pa njezin bijeli kupaći kostim na preplanulom tijelu dolazi do punog izražaja. U to doba godine, priznala je, nema problema s dotjerivanjem.

– Ljeti se sredim za 20 minuta. Tamna sam pa mi ne treba puno šminke, stavim malo sjajila, začešljam kosu i to je to! Ipak su najvažniji osmijeh, dobra volja i super odjeća – priznala je Maja.

Savršeni ljubavni film

I ove godine prepustila se morskim užicima, potpunom odmoru te makar na desetak dana zaboravila sve obveze. Općem pozitivnom dojmu uvelike doprinosi njezin Mario za kojeg je lani izjavila da se još uvijek nije ni mrvicu pokvario.

– Još traje moj savršeni ljubavni film. I da, još uvijek svako jutro nježno dobivam doručak i novine, pa zar život nije lijep?! – ispričala je tada Maja koja je prošlo ljeto nazvala najljepšim u životu. Nema dvojbe da je i ove godine očekuje zaslužen i nezaboravan odmor, još jedno prekrasno ljeto.

Ključne riječi

Komentara 5

GR
grrricko
18:41 10.08.2011.

svašta je kod nas vijest,pa i ova....\'omiljena pjevačica\'....kaže se u tekstu... ali kome,djeci do 15 god....to je pjevačica ali po svatovima...to su njeni dometi....

DR
drug
02:07 11.08.2011.

Pa sigurno uziva......Da li ima barem troje djece bas bi se lijepo osuncala...uzivaj BOMBO....ona je BOMBA

DO
doktorica
07:09 11.08.2011.

????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije