Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi početak

Maja Vučić: Nakon razvoda upala sam u razdoblje samoće i tuge

vučić maja
Arhiva Večernjeg lista
08.04.2010.
u 08:38

- Jedno sam se jutro probudila i rekla sebi da vi­­še ne želim takav život. Kroz našu kuću svakodnevno je prolazilo trideset ljudi - rekla je Maja.

Nakon rastave od 49-godišnjeg glumca Igora Hajdarhodžića pjevačica Maja Vučić, za razliku od nekih kolegica, nije punila novinske stupce svojim pričama o rastanku ili iznošenjem prljavoga obiteljskog rublja. Nije se pojavljivala u javnosti, a fotografi su je snimali u šetnji gradom s malom kćeri Gitom. Bivša je divasica uspjela krizu prebroditi koncentriravši se na posao. Uskoro izlazi njezin novi album koji će producirati Tony Cetinski.

- Nakon razvoda kod mene se puno toga promijenilo u duhovnom smislu. Cijelo to razdoblje nešto sam preslagivala, stavljala na svoje mjesto, radila na sebi da prestanem biti tužna. Zatvorila sam se doma, nisam uopće bila sposobna družiti se s ljudima... A onda sam jednog dana sjela za klavir i pjesme su naprosto počele “curiti” iz mene. Bio je to red plakanja, red sviranja i skakanja od sreće što sam nešto dobro napravila, pa opet malo plakanja - ispričala je Maja za Gloriju.

- Onog trenutka kad sam se odlučila rastati, više se njime ni­­­­­­sam bavila ni sekundu. Više me zanimalo kakva sam ja, za­­što sam ga odabrala, što se meni svi­­đa, kakav ja život želim. To je bio cijeli proces koji je trajao skoro godinu dana. Na kraju krajeva, nas dvoje imamo dijete i ja odgovorno svom djetetu oduzimam oca budući da više nećemo biti obitelj. Ono će biti ili sa mnom ili s njim, ali nikad više nećemo živjeti sve troje za­­jedno. Stoga sam bila poštena i rekla sam što osjećam, ali otišla sam tek nakon šest mjeseci. Htjela sam i sebi i njemu dati šansu da vidimo može li se išta popraviti. Ali nije išlo - kazala je bivša divasica o svom razvodu nakon šest zajedničkih godina.

- Jedno sam se jutro probudila i rekla sebi da vi­­še ne želim takav život. Kroz našu kuću svakodnevno je prolazilo trideset ljudi. Ponekad sam gledala pod svog stana i osjećala se kao da živim u kafiću koji se može počistiti u šest ujutro ili poslije ponoći kad posljednji gosti odu. Sve to nekako i može ići dok je čovjek sam, ali kad dođe dijete, treba odrediti vrijeme za obitelj i vrijeme za prijatelje. Istina je da sam upoznala i mnogo divnih ljudi, i da se ništa ružno nije dogodilo, ali ipak bih sebi odabrala malo mirniji život. S druge strane, nas smo se dvoje toliko istrošili, toliko smo govorili različitim jezicima, da to više nisam željela ni pod koju cijenu - kazala je Maja koja je priznala da je bila jako depresivna u tom razdoblju. Više od godinu dana tražila je svjetlo na kraju tunela, uvjerena da vrijeme koje dolazi mora donijeti ljepše trenutke, a nada se i da će pronaći osobu s kojom će ona i Gita do kraja života živjeti u velikoj ljubavi.

Komentara 1

PF
Pink_Floyd
15:15 10.04.2010.

Samo naprijed Majo! Smotani Igor ne zna sto je izgubio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije