Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
život udvoje

Maja Vučić: Mnogi me se frajeri boje, a meni se sviđa Boran-aga

maja
Goran Stanzl/Pixsell
23.01.2013.
u 12:00

– Tijekom svih ovih godina postala sam snažna žena. Najlakše se prepustiti samosažalijevanju, no ne postoje nerješive situacije. Ponekad mi bude teško i dam si oduška pa zaplačem.

Stalno sam sretna jer sam zadovoljna sobom. Slušam dobru glazbu, smijem se i plešem, rekla nam je bivša divasica. Pjevačica Maja Vučić nedavno je snimila spot za pjesmu “Sretan” na kojoj je radila s glazbenikom Anđelom Jurkasom. U njemu zaigrano pleše i tuče se jastucima u unajmljenom vagonu na zagrebačkom ranžirnom kolodvoru.

– Jurkas me pozvao da otpjevam samo refren, no na kraju smo napravili cijelu pjesmu – govori. U posljednje vrijeme sve se manje bavi glazbom, a više velikom ljubavi – psihologijom. Maja radi kao “life coach” te je trenerica komunikacije u medijima visokom menadžmentu i visokoj politici. No, iako je glazbu nakratko ostavila postrani, već je snimila novi album.

– Nije mi ga sila izdavati jer su loša vremena. Dobro živim i od psihologije – kaže. Koliko je uspješna u poslu, priznaje i sama.

– Tijekom svih ovih godina postala sam snažna žena. Najlakše se prepustiti samosažalijevanju, no ne postoje nerješive situacije. Ponekad mi bude teško i dam si oduška pa zaplačem, ali ne zato što sam bespomoćna, nego jer tako bavim sav teret s duše – rekla je.

Iako je prošlo više od tri godine otkako je napustila glumca Igora Hajdarhodžića, s kojim ima šestogodišnju kćer Gitu, Maja ne žali ni za čim. Spas i utjehu našla je u humanitarnom radu za UNICEF. – Uvijek sam sve probleme sama rješavala. Važna je vjera u sebe – rekla je. Kaže i da ju je majčinstvo očeličilo. Kćer svakog dana uči da bude plemenita, pozitivno razmišlja i ne izgovara ružne riječi. A kad je riječ o ljubavi, Maja kaže da nema dečka. Smatra da se muškarci boje jakih žena. Prilaze joj samo, kako je rekla, “simpleks vulgaris” tipovi.

– Pitala sam muške prijatelje zašto me se normalni muškarci klone. Oni su rekli da vjerojatno znaju da mene ne mogu muljati – zaključila je i dodala da se njoj sviđa Boran-aga iz turske sapunice “Sila”.

Ključne riječi

Komentara 6

NE
neki
13:40 23.01.2013.

Možda su stariji normalni muškarci već oženjeni, a oni mlađi i traže mlađe...

MA
Mario100
09:07 24.01.2013.

Majo....svi normalni muškarci znaju što traže od cure i kakvu žele i svi če ti reči isto...ako si si ti tako protumačila..da te se boje jer si jaka žena..nene...možda zato što nisi normalna po normama normalnih frajera..:)

MA
mare0801
15:06 23.01.2013.

I meni se Majo sviđa,Boran aga,naravno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije