Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vrckasta pjevačica

Maja Šuput: Već sam puno puta plesala na svadbi bez gaćica

'06.03.2013., Zagreb - U Green gold clubu odrzan je Tamburica fest show 2013. Maja Suput.  Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL'
'Tomislav Miletic/PIXSELL'
12.07.2013.
u 18:11

Trenutačno nemam ni vremena, ni prstena, ni slobodne subote, ni dečka, tako da brak nije u planu, kaže naša pjevačica

– Trenutačno nemam ni vremena, ni prstena, ni slobodne subote, ni dečka, tako da brak nije u planu – komentirala je pjevačica Maja Šuput svoj ljubavni status u 'MaPet Showu', a gdje je otvoreno progovorila i o operacijama kojima se podvrgnula.

– 2005. godine sam operirala grudi, a 2009. stavila vodicu u gornju usnicu. Vodica je u međuvremenu iscurila iz usnica, ali grudi su ostale – rekla je zgodna pjevačica. Komentirala je i kako nijedna pametna žena ne dopušta da bude iskorištena u avanturi za jednu noć. Na pitanje bi li da joj se plati plesala na stolu na svadbi bez gaćica, Maja je rekla:

– Već sam puno puta plesala na svadbi bez gaćica, ali ne i na stolu. No ispod stola plešem besplatno.

>> Maja Šuput bez grudnjaka na divljoj zabavi na Coachelli

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije