Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tulum do zore

Maja Šuput promovirala novi album i proslavila 32. rođendan

maja šuput (1)
Foto: pixsell
1/9
23.09.2011.
u 11:15

Pjevačica je rođendan proslavila uz tamburaše u baru Hemingway. Među čestitarima bili su Horvat Čagalj, Antonija Šola, Zuhra...

U zagrebačkom baru Hemingway Maja Šuput priredila je pravu feštu u povodu 32. rođendana te je ujedno iskoristila priliku za promociju svog novog albuma.

Turci su markantni

– Hvala vam svima što ste došli i uljepšali mi ovu večer. Znate kako se zabavlja Maja, tako da nećete kući prije jutra. Posebno hvala mom dragom Mariju koji mi je život učinio bajkom – raznježila se Maja koja je tijekom večeri pjevala neke od svojih najvećih hitova posebno gledajući prema svog dečku Mariju Kovačeviću. Kad se domaćica odlučila posvetiti gostima, mikrofon su preuzeli tamburaši i atmosferu učinili još veselijom. Maja priznaje da se u stankama od poslovnih obveza najbolje opušta upravo uz tamburicu pa nikoga nije čudilo kad su u klubu zasvirali taktovi Slavonije. Plavokosa pjevačica je poznata kao odlična zabavljačica, a vjenčanja na kojima nastupa dugo se pamte.

– Kad nastupam na svadbama, nastojim stvoriti atmosferu kakvu bih voljela imati na svom vjenčanju, pa tako ljudi ne prestaju cijelu noć plesati, čemu se jako veselim – ispričala je Maja.

Među šarolikim društvom u Hemingwayu bio je i komičar Zlatan Zuhrić Zuhra koji je pomogao slavljenici u puhanju svjećica na torti. Rasplesani su bili i bivši natjecatelj Big Brothera Horvat Čagalj, Lana Klingor, članice Feminnema te pjevačica Antonija Šola.

Upravo je Antonija napisala tekst za Majin singl “Nevaljala” čiji je spot premijerno prikazan na proslavi. Pjevačica je imala pune ruke darova, a neki su bili zaista originalni. Tako je od Antonije Mandić dobila fotografiju na kojoj je na mjesto lica Majina dečka stavljena glava Kenana Imirzalioglua, glavnog glumca turske serije “Ezel”, što je izazvalo erupciju smijeha.

 Čokolada za Marilyn

 – Poklonila sam joj bocu šampanjca i čokoladu jer me jako podsjeća na Marilyn Monroe pa mi se to učinilo prigodnim – rekla je Antonija i dodala da intenzivno piše pjesme, kako za sebe tako i za druge izvođače.Od svih darova, među kojima je bilo cvijeća, umjetnina i parfema, Maji je najdraži dar od njezina partnera, ali što joj je poklonio – ostala je tajna.

Priznala je tek da ju je prije nekoliko dana iznenadio putovanjem u Pariz gdje su uživali u romantičnim šetnjama, no to je tek uvertira u pravi dar, za koji se njezini prijatelji nadaju da je – vjenčanje.

Komentara 4

Avatar pretorijanac
pretorijanac
13:05 23.09.2011.

Jel\' ovaj puta stavila silikon u guzu ili .......u članku nedostaje ta najbitnija info!

GR
grrricko
20:43 23.09.2011.

ovakovi glupi tekstovi jedino mogu bit plaćeni... koliko god je tata gurao na tzv.estradi...dometi su joj svatovi.....strašno.....

FO
Foja
00:13 24.09.2011.

Sretan ti rodendan Majo! Nisam bas neki fan ali skidam joj kapu na trudu oko izgleda i scenskih nastupa!!!Bravo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije