Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
živi ispod mosta

Madonnin brat je beskućnik i skuplja boce kako bi preživio

madonna
Pixsell
23.10.2011.
u 14:55

- Prošle zime borio sam se s ozeblinama. Smrznuli su mi se prsti na nogama i oštetili živci. Neki prijatelji umrli su od hladnoće - rekao je bivši televizijski producent koji nije otkrio zbog čega se posvađao sa sestrom.

- Obitelj mi je okrenula leđa. Nemam prihoda pa sam prisiljen skupljati plastične boce i limenke kako bih preživio, kaže Anthony Ciccone (55). Usprkos Madonninom (53) bogatstvu koje se procjenjuje na 3,6 milijardi kuna njezin brat otkrio je kako već godinu dana živi ispod mosta i na ulicama Michigana.

- Prošle zime borio sam se s ozeblinama. Smrznuli su mi se prsti na nogama i oštetili živci. Neki prijatelji umrli su od hladnoće - rekao je bivši televizijski producent koji nije otkrio zbog čega se posvađao sa sestrom. Kako bi se utoplio vrijeme je provodio u hodniku lokalne trgovine ili zatvora.

Dodao je da se prehranjuje u pučkoj kuhinji i ovisi o pomoći koju prima od crkve. Prije nego je ostao beskućnik Anthony je radio u vinogradu koji vodi njihov otac Tony (80). Ondje je po 150 kuna po boci prodavao vina nazvana po njegovoj sestri. Lani je iznenada i bez obrazloženja dobio otkaz. Mlađi Madonnin brat, Christopher Ciccone (50), 2008. objavio je knjigu “Život s mojom sestrom Madonnom”. Bivši DJ sestru je opisao kao egocentričnu i manipulativnu.

Komentara 3

BK
B Kosa
18:53 23.10.2011.

Radijo sam u jednom americkom restoranu kada je ekonomija bila u punoj snazi. Gazdarica subotom pokupi hrane posalje me da to odnesem beskucnicima kada sam tamo dosao oni su oko zgede pijani leze prazne boce oko njih svi vrsta alkohola Ljudi pomazu kada vide da neces sam sebi pomoci onda odustanu

AM
amarila
16:50 24.10.2011.

M@rsijanac kakve veze ima tvoj komentar sa situacijom njenog brata? Kao prvo ona nije zidovskog porijekla nego je presla na zidovsku religiju jer joj se tako svidalo a to nije razlog da ti mrzis zidove!

OB
-obrisani-
16:57 23.10.2011.

\"madona \" je zidovskog podrijetla

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije