Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zavodnica

Madonna za svog dečka nosi mrežaste čarape i seksi gaćice

madonna
Pixsell
19.01.2012.
u 19:14

Pjevačica smatra kako je seksi donje rublje najbolje sredstvo za zavođenje muškaraca, a pomaže i dobra linija koju Madonna više ne održava pilatesom, već isključivo plesom

Pop-kraljica Madonna priznala je da su joj mrežaste čarape i gaćice Victoria's Secreta najomiljenije stvari na svijetu, a u njima je voli vidjeti i njen 29 godina mlađi dečko Brahim Zabrat.

Pjevačica smatra da je seksi donje rublje najbolje sredstvo za zavođenje muškaraca, a pomaže i dobra linija koju Madonna više ne održava pilatesom, nego isključivo plesom.

– Ples i aerobik najbolji su za stražnjicu – rekla je 53-godišnja zvijezda za Daily Star.

U ožujku će izdati svoj 12 album pod nazivom “M.D.N.A” pa punom parom radi na njegovom stvaranju.

Ključne riječi

Komentara 3

RI
riječanka
09:43 20.01.2012.

...daj Madonna........stani na loptu

DK
dkatica2
20:28 19.01.2012.

ne pomaže ostarila si!

TS
The Situation
14:08 20.01.2012.

Moze ona jos da se drpa...seksualno je nezasita. Sram je bilo. Nasla je pastuva koji je mladi i od njene kcerke. Ja nikdada ne bih navlacio neku koja je od mene toliko mlada. Sramota!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije