Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nostalgija

Madonna se želi vratiti u Englesku gdje je živjela s bivšim suprugom

madonna
26.07.2010.
u 15:19

Pjevačica u Londonu snima novi film "W.E.", a tijekom boravka u gradu, gdje je provela bračne dane s bivšim mužem Guyem Ritchiejem, oživjela je stare uspomene i odlučila se opet doseliti u London.

Kraljica popa Madonna planira se vratiti u Englesku, gdje je živjela dok je bila u braku s redateljem Guyem Ritchiejem. Kako u Londonu upravo snima novi film "W.E." o kralju Edwardu VII., oživjela je stara sjećanja na grad za koji je vežu brojne uspomene.

Čak je i bivšem suprugu priznala kako se želi odseliti iz New Yorka i vratiti u Englesku, možda čak i zauvijek. Iako joj je prije smetao nadimak Madge koji su joj britanski mediji i prijatelji smislili, sada joj ni to više ne smeta jer joj nedostaje krug ljudi s kojima se družila u Londonu. S njom bi se preselila i njena biološka djeca Lourdes (13), Rocco (9) i posvojena Mercy (5) te David (4). Planira li i njen dečko Jesus Luz spakirati prtljagu i preseliti se u novo okruženje, nije poznato.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije