Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Luksuz za kraljicu

Madonna će u preuređenoj vili na Manhattanu imati i frizerski salon

madonna
21.06.2010.
u 16:47

Pjevačica će na svojoj 37 milijuna dolara vrijednoj vili podignuti još jedan kat na kojem će se nalaziti prostorija za garderobu, teretanu i frizerski salon.

Kraljica popa Madonna odlučila je preurediti svoj dom na Manhattanu. Vilu s pripadajućim imanjem čija se vrijednost procjenjuje na 37 milijuna dolara želi proširiti. Izgradit će još jedan kat na kojem će većina prostora biti rezervirana za njezinu garderobu.

Kako ne bi trošila vrijeme na odlaske frizeru, pjevačica je odlučila jedan dio preurediti u frizerski salon i teretanu. Za sina Rocca i posvojene Davida i Mercy izgradit će veliku igraonicu, a nakon cijele adaptacije kuće imat će deset soba i 13 kupaonica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije