Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIZNANJE

M. Fox: Nevinost sam izgubio s 12, a njoj je bilo 14 godina

fox
Pixsell
14.04.2010.
u 14:10

- To se dogodilo na zemlji uz rijeku dok se u gradu održavao rodeo. Bilo je zaista grozno – dvoje djece koja leže i skidaju si hlače – rekao je Fox te dodao da djevojci to nije bio prvi put.

Matthew Fox, zvijezda američke serije “Izgubljeni”, otkrio je da je prvi put spavao s djevojkom kada je imao svega 12 godina. Njegova partnerica imala je 14, a sve se dogodilo na travi uz rijeku, otkrio je glumac u intervjuu za Playboy.

- To se dogodilo na zemlji uz rijeku dok se u gradu održavao rodeo. Bilo je zaista grozno – dvoje djece koja leže i skidaju si hlače – rekao je Fox te dodao da djevojci to nije bio prvi put.

Daleko ugodnija seksualna iskustva doživio je u studentskim danima kada je bio među popularnijim sportašima među djevojkama.

- Najviše sam se seksao kao brucoš. To je ono što se i očekuje od dečki u tim godinama – prisjetio se zgodni glumac koji je već 19 godina vjeran jednoj ženi, svojoj supruzi Margheriti.

- Ona je ljubav mog života. Uspjeli smo oboje postati neovisni i u isto vrijeme održati vezu snažnom. Ja sam muškarac koji poštuje žene – zaključio je Fox.

Ključne riječi

Komentara 2

BI
bizzwizz05
16:51 14.04.2010.

\'\'nevinost sam izgubio s 12 godina\'\'. a to je kao cool???

JI
jimbeam
12:53 15.04.2010.

Ovi su mi najjači,tipa napala me služavka s 11 godina jer sam već tada bio neodoljiv muškarac........pa sad bi valjda svi trebali pomislit koja frajerčina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije