Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lakša ozljeda

Lupino: Stalno pričam o 'kurveraju' manekenki, nitko me nije slušao

stephan lupino
pixsell
22.07.2011.
u 09:11

Bruseći skulpturu Lupino je ozlijedio ruku pa hoda Hvarom u zavojima. Iako priprema dvije velike izložbe u New Yorku, fotograf ističe da mu je Hvar mnogo važniji.

Naš najpoznatiji umjetnički fotograf trenutačno boravi na Hvaru gdje priprema dvije velike izložbe – skulptura i fotografija. Nažalost, dok je brusio jednu od skulptura, ozlijedio je ruku.

Ljeto provodite u zavojima ili će ipak biti kupanja?

– Već sljedeći tjedan skinut ću zavoj. Ozljeda, na sreću, nije velika, pa ću brzo nastaviti sa završnim radovima.

Nedavno ste rekli da ćete se vratiti u New York. Potvrditi da je samo jedan kralj noćnog života ili...?

– Noćne scene New Yorka više nema pa se nemam kamo ni vratiti. Jako su popularni ‘'revivali'’, zato me i zovu da izložim svoje radove. Vjerojatno ću na tim izložbama i ‘'okinuti'’ koju novu fotografiju.

Što ćete i kad pokazati na izložbama?

– Izložba mojih skulptura i namještaja dogovorena je za svibanj, a fotografija za početak sljedeće godine, obje u New Yorku.

Znači li vam danas više Hvar ili New York?

– Hvar, apsolutno. Ovdje imam kuću i uživam u miru, poslovima u atelijeru i oko kuće. New Yorka sam se nauživao osamdesetih.

Što kažete na optužbe za prostituciju u svijetu mode?

Uvijek sam govorio o "kurveraju" naših manekenki, ali nitko me nije slušao. Kvazimanekenke koje rade to što rade, a ‘'poslove’' im sređuju agencije koje se vode kao – modne?!

 

Ključne riječi

Komentara 16

DJ
Djedmedjed
23:21 22.07.2011.

pa cisto normalno, ak su se dosle gole fotografirati da bu ovaj tetak probal srecu. kad je vec gola, faza b je takodjer u dosegu...

SL
slonica
11:54 22.07.2011.

hahahhaha on ga kao nije umočio u Grdićku i ostale manekenkice

Avatar Bjeda
Bjeda
12:19 22.07.2011.

+ - 22.07.2011. u 10:29h centras1 je napisao/la: očito mu nisu dale popust pa ih ogovara. -*-*- To su ti kao mala djeca....jedan dobije igračku ,a on baš tu nije..i plač...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije