Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Idila

Luka Modrić obitelj izveo na nedjeljni ručak u Madridu

luka modrić
Instagram
01.10.2013.
u 11:00

Častili su se u restoranu u središtu španjolske metropole, a nedostajala im je samo Lukina petomjesečna kći Ema

U subotu je Real Madrid izgubio na domaćem terenu od Atletica, a naš nogometaš Luka Modrić utjehu je pronašao u idiličnoj nedjelji koju je proveo sa svojom obitelji. Objektivi su ga uhvatili dok je sa svojom suprugom Vanjom, trogodišnjim sinčićem Ivanom i prijateljima uživao na ručku u središtu Madrida. Gdje je za to vrijeme bila Modrićeva mezimica, petomjesečna Ema, ne zna se.

 Naš reprezentativac prije nekoliko dana na Instagramu je objavio sliku svog sina s njegovim prvim kopačkama, a uz nju je napisao: “Teško je riječima opisati njegovu sreću kad ih je prvi put ugledao”. Obožavatelji su odmah komentirali da će maleni Ivano biti veća zvijezda od svog tate. Dječak je od oca naslijedio ljubav prema lopti pa nema sumnje da će uskoro stolni nogomet koji obožava zamijeniti onim na pravom travnjaku.

Luka i Vanja, koji već godinu dana žive s djecom u Španjolskoj, svaki slobodan trenutak koriste za posjet Hrvatskoj, a bili su odlučni i u namjeri da se njihova Ema rodi u Zagrebu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije