Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uskoro roditelji

Luka Modrić i njegova trudna djevojka vjenčali se u tajnosti

Luka Modrić
Foto: Dalibor Urukalović/Pixsell
1/13
12.05.2010.
u 15:36

Nogometaš engleskog Tottenhama i njegova trudna djevojka Vanja Bosnić u restoranu Okrugljak danas su pred matičarem izrekli svoje sudbonosno da

Poput većine poznatih parova i nogometaš Tottenhama, Luka Modrić i njegova trudna djevojka Vanja Bosnić htjeli su svoje vjenčanje obaviti bez medijske pompe i strke. No plan im se izjalovio. Iako su izabrali srijedu za svoj veliki dan mediji su namirisali njihove planove i zaskočili ih već danas prijepodne kada su sa svojim zapakiranim svečanim opravama izlazili iz Vanjinog stana.  Vanja koja je u posljednjem tromjesečju trudnoće bila je obučena u ležernu trudničku haljinu dok je Luka na sebi imao traperice i bijelu sportsku majcu.

Po njihovom izgledu nije se dalo naslutiti kako su se upravo zaputili prema zagrebačkom restoranu Okrugljak u kojem su priredili svadbeno slavlje. Nešto iza 17 sati ispred restorana se pojavila Vanja u pratnji roditelja. Nedugo poslije nje dovezao se i 24-godišnji vezni igrač Tottenhama koji se putem i presvukao u svečano odijelo. Svoju vezu odlučili su ozakoniti samo u prisustvu najbliže rodbine i prijatelja, pa se među uzvanicima nije pojavio ni Vedran Ćorluka koji je Lukin suigrač u Tottenhamu i za kojeg se pretpostavljalo da će mu pripasti uloga Lukinog kuma. Tu čast Luka je navodno dodijelio svom prijatelju iz djetinjstva. U dvorištu restorana na zagrebačkim Mlinovima oko 19 sati Vanji koja je bila obučena u jednostavnu sivu haljinu i Luki se pridružio i matičar.

Nakon što su izrekli svoje sudbonosno da i nakon što se Vanja prvi put potpisala kao gospođa Modrić sa čestitkama su im u zagrljalj doletjeli roditelji i prijatelji. Nakon obreda goste je dočekao bogat meni koji je Luku navodno koštao oko osam tisuća kuna. Na jelovniku se nudila janjetina, dalmatinski pršut, gusja jetra, carpaccio od juneće pisanice, rukola sa parmezanom, fuži s tartufima i niz slastica. U svemu tome gosti bračnog para su uživali dugo u noć uz glazbu jednog tamburaškog sastava. Mladenci će uskoro okusiti čari roditeljstva a još nisu odlučili hoće li Vanja prinovu roditi u Zagrebu ili Londonu. 

Ključne riječi

Komentara 12

OB
-obrisani-
19:03 12.05.2010.

zakaj tajno?????? pak ne radi luka u engleskoj tajnoj sluzbi MI15, slazem se da svako moze odlucit gdje i kad da se vjenca, ipak luka nije bilo ko da to napravi.

KI
kits
17:56 12.05.2010.

Sve najbolje Vanji, Luki i bebici!! =))

OB
-obrisani-
17:29 11.06.2010.

Vanja BOSNIC se dobro uvalila, koja seljacka faca, prava ovcarica, dosta da joj pogledate mamu, dvije cobanke koje su nasle zlatnu koku u Luki, ta Bosnic ga je hvatala po Zagrebu dok ga nije ulovila i od tada ga ne ispusta, a sad kad ga Man Utd zeli kupiti kao \"slucajno\" ostala trudna, tako da odsada nadalje ako Luka ode i s nekom drugom BOSANCICE sanja i njena mama greza su si osigurale zivot, a do jucer su krompire prodavale.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije