Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
savršena atmosfera

Luis Ibañez na koncertu zaprosio djevojku Mateu Alagić

ibanez
Foto: PR
1/4
07.12.2012.
u 19:00

Nastupili su Dražen Zečić, Jasmin Stavros, Mate Bulić, Sandi Cenov, Connect i All Stars Band i Željko Pervan. Akciji su se pridružile i brojne poznate osobe: Slavko Goluža, Miroslav Blažević...

Na dan sv. Nikole u zagrebačkom klubu Roko održan je veliki koncert kojim se prikupljala pomoć za liječenje Ene Šarac, 17-godišnjakinje iz Osijeka koja se već dugo bori s opakom bolešću.

Nastupili su Dražen Zečić, Jasmin Stavros, Mate Bulić, Sandi Cenov, Connect i All Stars Band i Željko Pervan. Akciji su se pridružile i brojne poznate osobe: Slavko Goluža, Miroslav Blažević..., a atmosferom ponesen nogometaš Luis Ibañez na koncertu je zaprosio djevojku Mateu Alagić.

Svi koji žele pomoći Eni svoje donacije mogu uplatiti na žiro-račun Enine majke Biserke Šarac u Privrednoj banci Zagreb d.d. na broj: 2340009-3104119971.

FOTO Dinamovac Ibañez pustio nas je u svoj dom. Zavirite!

Komentara 2

TR
Trempetich
12:56 08.12.2012.

Jedva čekam da rodi. Ta će sigurno kuhat, peglat i čuvat djecu.

MI
milton
17:09 08.12.2012.

Pravi par

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije