Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šesta sezona

"Lud, zbunjen,...": Fazlinović dobiva praunuka Džemicu

lud, zbunjen (1)
Foto: "Lud, zbunjen, normalan"
1/4
15.03.2013.
u 12:00

Ponosni pradjed ulaže sve napore ne bi li ga od malih nogu “izetizirao” i trudi se svim silama provoditi što više vremena s nasljednikom. Njegov unuk Damir, naime, konačno je stao na svoje noge.

Nove nastavke serije “Lud, zbunjen, normalan” gledatelji će pratiti već od 18. ožujka. Zapleti u životima triju muških generacija – Izeta, Faruka i Damira – ali i one najnovije, četvrte - praunuka Džemice, opet će zabaviti fanove serije.

Već u prvoj epizodi šeste sezone Izet puca od sreće - dočekao je rođenje praunuka Džemice. Ponosni pradjed ulaže sve napore ne bi li ga od malih nogu “izetizirao” i trudi se svim silama provoditi što više vremena s nasljednikom. Njegov unuk Damir, naime, konačno je stao na svoje noge. Završio je fakultet, specijalizirao plastičnu kirurgiju i otvorio privatnu ordinaciju. Sa suprugom i tek rođenim sinom živi u stanu nekadašnjeg susjeda Enesa Hadžiedhemćumurovića. Faruk i Ajna žive zajedno, no stalna prisutnost ženske osobe u kući okorjelih muških navika stvara niz novih komičnih situacija.

Da stvar bude još gora, u stan Fazlinovića useljava se i Ajnin otac, kapetan ratne mornarice bivše JNA. U šestoj sezoni sjajnoj se glumačkoj ekipi pridružio i Miodrag Krivokapić u ulozi Škurije. Predvođena Mustafom Nadarevićem, Senadom Bašićem i Moamerom Kasumovićem, serija je samo u veljači privukla više od pola milijuna gledatelja po epizodi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije