Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabranjeno smijanje

Ljubomir Kerekeš: Ostavile ga i žena i ljubavnica

zabranjeno smijanje
29.10.2011.
u 09:00

– Ne glumim baš ljubavnika koji se može poželjeti, ali bolje išta nego ništa. I u tome ima bogatstva – kaže Ljubomir Kerekeš koji tumači Borisa

Pod redateljskom palicom Davora Žmegača prošlog je petka u Lovačkom muzeju u Zagrebu počelo snimanje televizijskog filma “Zabranjeno smijanje”, prema istoimenoj komediji Mire Gavrana, u produkciji Dramskog programa Hrvatske radio-televizije. Radnja se vrti oko vrsnog prodavača lovne i ribolovne opreme Borisa – oženjenog, koji ima dvoje djece i ljubavnicu – kojemu na pragu pedesete godine sreća iznenada okrene leđa.

 Kako bi povratio poljuljani životni sklad, smišlja novi plan, no svakim se novim potezom sve više zapleće u mrežu neočekivanih situacija koje vode prema potpunoj katastrofi.

 Šarmantna je to komedija neočekivanih zapleta o ljubavi, vjernosti, bračnom i izvanbračnom životu, priča o obitelji, o muškoj sebičnosti i ženskoj snalažljivosti, a vrijedi i obratno.

 – Ne glumim baš ljubavnika koji se može poželjeti, ali bolje išta nego ništa. I u tome ima bogatstva – kaže Ljubomir Kerekeš koji tumači Borisa.

 Uloga njegove ljubavnice Nine pripala je Nataši Dangubić, zvijezdi popularne serije “Bitange i princeze”.

 – Nije lako kad ti je već trideset i osam nakon pet godina veze ostaviti ljubavnika, pa makar bio i poput Borisa – otkriva Nataša djelić pozadine njihova odnosa.

 Komedija koji će ujesen biti prikazan na Hrvatskoj televiziji prva je suradnja nagrađivanog dramatičara i romanopisca Mire Gavrana i redatelja Davora Žmegača.

 – Bilo je neobično iskustvo prepravljati predstavu koja ima samo tri lica, a u filmu ih je petnaestak – ističe Miro Gavran, koji s Davorom Žmegačem potpisuje scenarij.

 U filmu glume i Ljiljana Bogojević, Kristijan Ugrina, Draško Zidar, Slavica Knežević, Lana Barić, Marica Vidušić...

 Prštava glumačka postava i iskusna autorska ekipa krenuli su u avanturu stvaranja najtežega filmskoga žanra – komedije – kako bi osigurali dobru zabavu i okrepljujući smijeh gledateljima 

Komentara 1

TO
Toni50
17:00 30.10.2011.

Ljubomir Kerekeš: Ostavile ga i žena i ljubavnica, blago njemu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije