Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Perwoll Fashion.hr

Ljeto počinje modom na bolskoj plaži Zlatni rat!

'08.10.2010., Westgate shopping centar, Zagreb - NIVEA Cro A Porter BLACK, treci dan, revija Marina Design.   Photo: Marko Lukunic/PIXSELL'
Foto: 'Marko Lukunic/PIXSELL'
1/3
09.06.2012.
u 08:00

Prvi put svoju cruise kolekciju predstavlja Marina Design. Kaže da je njezina kolekcija vizija ljetne ležernosti i ženstvenosti u bijelim haljinama koje nisu seksi na prvu

– Neće to biti seksi žene u pripijenim modelima koji naglašavaju njihovo tijelo, obline, seksepil na prvu loptu... Bit će to bijeli minimalizam koji će na najbolji mogući način pokazati moju viziju ljeta i ležernosti koju traži to godišnje doba. No, bit će to zasigurno kolekcija koja priča svoju priču o ženstvenosti, ali na jedan drukčiji, rekla bih prigušeniji način.

Pročistiti do minimalizma

Tako svoju novu – cruise – kolekciju predstavlja dizajnerica Marina Obradović, koju ljubitelji hrvatske mode prepoznaju kao autorsku osobnost koja stoji iza imena Marina Design.

Iako nerado govori o djelima koja tek trebaju biti predstavljeni javnosti na modnoj pisti, Marina nam je otkrila da je njezina cruise kolekcija bijela, a u njoj se kao detalji javljaju čiste boje: žuta, plava i crvena. Kreatorica je još u dilemi hoće li na pisti biti i modeli u kojima ima i nešto crne boje jer, kako kaže, glavni zadatak koji je sebi postavila bio je pročistiti model do minimalizma i jasnih linija.

Skidanje okova

Kolekcija se sastoji od haljina i hlača, a Marina kaže da će i stajling same revije također biti krajnje jednostavan: djevojke će na pisti nositi cipele s niskim potpeticama, a na njima neće biti ni velikog i uočljivog nakita, jer ovaj je put modni zadatak: skidanje svih okova.

Ovo je prvi put da se Marina Obradović pridružila timu Fashion.hr-a. Od 2000. godine, kad je pokrenula svoj modni studio, sudjelovala je na raznim, isprva obrtničkim modnim manifestacijama, a u razdoblju od 2005. do 2011. godine na Cro-A-Porteru predstavila je ukupno 12 kolekcija. I podsjetimo: cruise kolekcije svojevrsne su potkolekcije namijenjene odmoru i putovanjima koje u svijetu rade samo najveći kreatori, a radove naših kreatora na tu temu predstavlja Perwoll Fashion.hr Cruise Collection. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije