Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stigla prinova

Lj. Gojić carskim rezom rodila drugu kćer, zvat će se Mila Amelie

ljupka
Filip Brala/PIXSELL
14.11.2011.
u 11:12

Samo desetak dana prije drugog rođendana kćeri Jane manekenka je u poliklinici Podobnik rodila drugo dijete

Stigla nam je još jedna najdraža curica. Čestitke našoj Ljupki od JP teama – na Facebooku su objavili njezini suradnici iz Jolie Petitea. Ljupka Gojić Mikić (29) jučer ujutro carskim rezom u privatnoj klinici Podobnik na zagrebačkom Svetom Duhu rodila je drugu djevojčicu.

Nazvala ju je Mila Amelie. Manekenka je rodila nekoliko dana prije termina pa suprug Mihael Mikić (31) nije stigao doći iz Japana, gdje igra za nogometni klub Sanfrecce iz Hi­­ro­ši­me, kako bi bio uz nju. Paru je ovo drugo dijete. Prije dvije godine dobili su kćer Janu Siennu koju je Ljupka rodila carskim rezom.

– Moja kći osjeća se odlično, kao i beba. Upravo uspavljujem Janu pa ću poći do klinike – bila je ushićena Ljupkina majka Željka Gojić. (ab)

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar billybull
billybull
13:45 14.11.2011.

Ljubica, ne ljupka gojic...poznato je da su mnoge tzv \"zvijezde\" posramljene svojim obicnim, \"seljackim\" imenima pa ih mijenjaju, kao npr mirko cetinski u matteo, tihofil blaskic u tihomir, te ova ljubica gojic u ljupka....i potkupljivi im novinarcici u tome svesrdno pomazu...

OB
-obrisani-
14:33 14.11.2011.

ko ima lovu radi \"carski rez\", koji se inace mora sve po svud na svijet platit i to puna cijena, osim tamo gdje je u pitanju zivot majke i djeteta, zakaj se on radi pak to znamo svi mi odrasli-sto ga je plativ ovog carskog reza??????????

KL
kladivec
12:47 14.11.2011.

cestitke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije