Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iza rešetaka

Lindsay Lohan ide u zatvor na tri mjeseca

lindsay lohan
Pixsell
07.07.2010.
u 10:09

Kad je čula presudu, Lohan je plakala i preklinjala sutkinju Marshu Revel da je ne osudi, no kako nije redovito dolazila na saslušanja niti je redovito pohađala određenu joj edukaciju o štetnosti alkohola, sutkinja je bila neumoljiva.

Zbog dvije vožnje pod utjecajem opijata tijekom 2007.  Lindsay Lohan mora u zatvor na tri mjeseca. Kad je čula presudu, Lohan je plakala i preklinjala sutkinju Marshu Revel da je ne osudi, no kako nije redovito dolazila na saslušanja niti je redovito pohađala određenu joj edukaciju o štetnosti alkohola, sutkinja je bila neumoljiva.

Lohan se pravdala kako zbog pretrpanosti obvezama nije mogla dolaziti na edukaciju, a sutkinja joj odgovorila da će tijekom tri mjeseca boravka u zatvoru imati vremena na pretek.

- Ovo nije zafrkancija. Riječ je o mom životu i karijeri - uplakano je ponavljala Lindsay koja se na sudu opet mora pojaviti 20. srpnja. Nakon toga počinje služiti zatvorsku kaznu.

Ključne riječi

Komentara 5

TR
truba
15:48 07.07.2010.

neka lijepo ona dođe kod nas zatraži naše državljanstvo i kad tu glupost ovde napravi ako bude imala sreće a hoće njen predmet će otići u zastaru kao i sve u našem sudstvu a ako to ponovi sud će još \"nagradit\"

NO
norahs
10:56 07.07.2010.

\"Lohan se pravdala kako zbog pretrpanosti obvezama nije mogla dolaziti na edukaciju, a sutkinja joj odgovorila da će tijekom tri mjeseca boravka u zatvoru imati vremena na pretek\" Draga Lidsay, dio karijere je i ne oblokavati se svaki dan paa takav sjedati za volan...

MU
Mucanka
11:31 07.07.2010.

Dosta vec o toj pijani... i glupa...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije