Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iz dnevnika starlete

Lindsay Lohan: Heath Ledger bio je ljubav mog života!

lindsay lohan
pixsell
08.12.2011.
u 09:54

Lindsay je u svom dnevniku 2008. napisala da je bila u strastvenoj vezi s glumcem u vrijeme njegove smrti

Preminuli glumac Heath Ledger volio je plavuše. U njegovu zagrljaju našle su se Naomi Watts i Michelle Williams, a sad i Lindsay Lohan tvrdi da je bila u vezi s australskim glumcem 2008. godine.

– Heath Ledger bio je ljubav mog života. Toliko toga me naučio, bio je sve što sam željela od muškarca i više – napisala je Lohan u svom dnevniku 2008. na dan Heathove smrti. Trebala ga je posjetiti u New Yorku tri dana nakon njegove iznenadne smrti i upoznati ga sa svojom majkom Dinom.

Kad je čula da je preminuo, doživjela je živčani slom u jednom restoranu u Los Angelesu.

Ključne riječi

Komentara 2

LI
liliZG
11:26 08.12.2011.

.....žena je luda ko šlapa....

OB
-obrisani-
13:33 08.12.2011.

Koka je pukla zbog svoje izkopleksirane majke i jos ludjeg oca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije