Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbirljiva mama

Lily Allen kćerkicu vozi u vintage kolicima od 12 tisuća kuna

lily allen
twitter
14.04.2012.
u 17:05

Pjevačica je na Twitteru objavila fotografiju na kojoj je u šetnji sa svojom šestomjesečnom bebom. Skupocjena dječja kolica Silver Cross poklon su istoimene kompanije.

Nakon što je u studenom rodila kćerkicu Ethel britanska pjevačica povukla se iz javnog života i svoju obiteljsku idilu pronašla na ladanju kraj Londona. U malom idiličnom selu Lily je pronašla svoj mir koji joj je posljednjih mjeseci pomalo dozlogrdio pa je pjevačica sve aktivnija na Twitteru gdje objavljuje komentare o svom životu na selu i odnosu sa suprugom. Nakon što je otkrila da joj se muž ponekad s prijateljima zabavi do kasno u noć u obližnjim pubovima Lily je objavila i fotografiju na kojoj je u šetnji sa šestomjesečnom kćerkicom Ethel.

Poznata po svojem spcifičnom modnom stilu Allen je i za kćer odabrala samo najbolje, pa bebu vozi u vintage skupim kolicima Silver Cross koji dođu oko 12 tisuća kuna. Kolica je dobila na poklon od istoimene kompanije koja se od 1877. bavi proizvodnjom luksuznih dječjih kolica.

U Balmoral vintage modelu kolica svoje su potomke vozili i Elizabeth Hurley, Catherine Zeta Jones, Penny Lancaster i dr...

Šuška se kako Lily priprema pjesme za novi album pa nekoliko dana u tjednu skokne do londonskog studija gdje radi punom parom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije