Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Argentina

Lijepa Maria posvadila igrače Boca Juniorsa!

Marija Fernandez
16.04.2010.
u 18:07

Tevez je komentirajući sukob Terryja i Bridgea zbog žene Terryju kazao: “Da si to napravio u Argentini, bio bi mrtav.”

Nadaleko je poznata strast Argentinaca za nogometom, no druga njihova najveća strast sigurno su žene. Potvrđuje to i najsvježiji primjer iz argentinskog prvoligaša Boca Juniorsa. Trener Abel Alves podnio je ostavku, a igrači Martin Palermo i Juan Riquelme potukli su se u svlačionici, momčad je podijeljena na klanove...

Razlog je žena, i to ne bilo koja nego prekrasna manekenka Maria Luli Fernandez, djevojka Bocina prvotimca Pabla Mouchea. Naime, Riquelme ju je opsjedao SMS-ovima koje je Luli pokazala svojem dečku. Pablo je poludio i od uprave kluba zatražio da kazne Riquelmea.

Koliko je u Argentini opasno igrati se “zabranjenim voćem” potvrđuje i nedavna izjava Carlosa Teveza koji je komentirajući sukob Terryja i Bridgea zbog žene Terryju kazao: “Da si to napravio u Argentini, bio bi mrtav.”

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije