Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izdala novi singl

Lidija Bačić kreće na zimsku turneju po Hrvatskoj i inozemstvu

Lidija Bačić
VL
20.01.2013.
u 20:41

Pjevačica Lidija Bačić, nakon suradnje sa Mladenom Grdovićem u pjesmi "Dalmatinac i Dalmatinka" i izdavanja singla pod nazivom "Naivna sam, ali nisam luda", kreće na zimsku turneju.

Pjevačica Lidija Bačić, nakon suradnje sa Mladenom Grdovićem u pjesmi \"Dalmatinac i Dalmatinka\", koja je u kratkom vremenu postala \"milijunaš\" po klikovima na YouTubeu, i izdavanja singla pod nazivom \"Naivna sam, ali nisam luda\", kreće na zimsku turneju.

Glazbu i tekst za njezin novi singl \"Naivna sam, ali nisam luda\" potpisuje Dušan Bačić, dok je aranžman napravio Branimir Mihaljević.

Nakon fenomenalnih ljetnih nastupa po Jadranskoj obali, Lidija nastavlja sa zimskom turnejom. - Sad radimo turneju po gradovima, bit će tu 11, 12 gradova do polovice 3. mjeseca, počevši od Crikvenice 19.01. gdje nas čeka odlična zabava za maškare pa preko Rijeke, Krka, Zadra, Munchena, Frankfurta, Umaga, Pule, Zagreba, itd.... Nakon te turneje planiramo otići i u Ameriku što me isto tako jako veseli. U pregovorima smo i sa Slovenijom, do ljeta će biti par nastupa i tamo. Već se i ljeto 2013 počelo popunjavati sa nastupima, tako da je nekolicina termina već sad ugovorena. Baš se veselim svim tim koncertima jer volim pjevati i svaki nastup me raduje kao i svaka nova pjesma - rekla je Lidija Bačić.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Svećenik
Svećenik
13:26 22.01.2013.

Jel njoj nešto u rodu Milan Bačić Pegla, pjevač šlagera sa početka 60 ih? ili Branko Bačić?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije