Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije sretan

Lice glumca Daniela Radcliffa pojavit će se na toaletnom papiru

Daniel radcliffe
Pixsell
30.12.2011.
u 19:35

Glumac nije oduševljen idejom da se na ovakav način reklamira film "Harry Potter" u kojem on glumi čarobnjaka Pottera

Lice Harryja Pottera bit će otisnuto na toaletnom papiru koje je namijenjeno Azijskom tržištu. Ova vijest nije baš razveselila Daniela Radcliffa koji utjelovljuje lik čarobnjaka Pottera.

– Čuo sam da će moje lice osvanuti na toaletnom papiru i moram priznati da se ne smatram počašćenim. Znam da su se lica glavnih zvijezda filma "Američka pita" pojavila na kondomima, ali mislim da ne bi bilo primjereno da se lica glavnih glumaca "Harryja Pottera" nađu na kondomima – objasnio je mladi glumac. Nije zadovoljan načinom na koji se reklamira "Harry Potter".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije