Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Praznovjeran

Leonard Cohen zbog vjere mijenja datume nekih koncerata

'25.07.2010., Zagreb U zagrebackoj Areni koncert je odrzao Leonard Cohen Photo: Zeljko Hladika/PIXSELL'
'Zeljko Hladika/PIXSELL'
06.07.2013.
u 20:18

Hrvatski obožavatelji ne moraju se brinuti jer Cohen nije mijenjao datum dolaska u Pulu. Koncert u pulskoj Areni bit će održan 2. kolovoza.

Koncert Leonarda Cohena u Leedsu najavljen za 5. rujna bit će pomaknut za dva dana. Razlozi zbog kojih je došlo do ove promjene vjerske su prirode. Naime, Cohen, iako se prije 13 godina posvetio budizmu, još je vjeran svojim židovskim korijenima i poštuje sve blagdane ove religije. Kako se 5. rujna poklapa s proslavom Roš hašane (židovske Nove godine), koncert će se održati 7. rujna. Hrvatski obožavatelji ne moraju se brinuti jer Cohen nije mijenjao datum dolaska u Pulu. Koncert u pulskoj Areni bit će održan 2. kolovoza.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije