Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
funky zvijezda

Lenny Kravitz dovodi svog kuhara i traži sobu s deset lampi

lenny
Pixsell
16.11.2011.
u 08:00

"Tražio je sobu od 64 četvorna metra, i to bez klime, a naglašeno je da pri njenu uređenju razmišljamo funky. Dakle, mora izgledati veselo, šareno i cool i mora imati četiri velike sofe i dva radna stola."

Američki roker Lenny Kravitz sutra, 17. studenoga, nastupa u zagrebačkoj Areni, a horde njegovih obožavatelja to znaju i za to se pripremaju već mjesecima. Ali nova važna vijest vezana uz njihova idola jest da će, usprkos prenatrpanom rasporedu koji mu diktira turneja “Black and White Europe”, u Zagreb doći danas, dakle dan prije koncerta.

Veza s Hrvatskom

Za hrvatske fanove veže ga posebna veza, jer još uvijek živo pamti kako se u Hrvatskoj sjajno osjećao 2008. kad je pjevao u Zadru. Uoči svojeg ponovnog dolaska, zgodni 47-godišnjak, koji drži do svojeg glasa, glazbe, ali i mondenog života i stasa, ima i neke zvjezdane prohtjeve koje mu organizatori koncerta moraju osigurati.

– Sva oprema za koncert u Zagreb stiže u čak 20 kamiona i deset autobusa, a s Lennyjem dolazi i 70 ljudi, što suradnika i glazbenika, što pomoćnog osoblja – otkrila je Sanja Ajdinovski iz Adria Entertainmenta i popisu želja dodala još neke:

– Posebnih zahtjeva što se hrane tiče nema jer sa sobom dovodi svojeg kuhara koji će mu pripremati jela po želji. Tražio je sobu od 64 četvorna metra, i to bez klime, a naglašeno je da pri njenu uređenju razmišljamo funky. Dakle, mora izgledati veselo, šareno i cool i mora imati četiri velike sofe, dva radna stola i deset lampi raznih veličina i oblika – kaže. Kako doznajemo, spavat će u hotelu The Regent Esplanade. Lenny će u Zagrebu prvi put izvesti pjesme s novog albuma “Black and White America”, a kako je nedavno ekskluzivno za Večernji list otkrio, koncert će začiniti i svojim starim hitovima.

Obećavam provod!

– Bit će ludo i funky! Imam dosad najjači bend s kojim sam svirao, a uz fantastično ozračje, scenu i interaktivne materijale, očekujte osebujno i odlično glazbeno iskustvo! – kaže Lenny. Album koji promovira ovom europskom turnejom dvije godine skladao je i pisao na Bahamima.

Smatra ga albumom koji ga je i glazbeno i životno zaokružio i lansirao u vrhunac kreativnosti, a u to će nas sutra i uvjeriti. Na turneji je do kraja jeseni, a potom se vraća na svoje dvije kućne adrese, ili u Pariz ili na Bahame, a za 2012. najavljuje turneju po Australiji s grupama Cranberries i Wolfmother.

Ključne riječi

Komentara 3

KA
karambita
09:38 16.11.2011.

Iskompkleksirana debilcina....treba mu 10 lampi...ma dao bih ja njemu 10 quraca...

HR
hr76
10:14 16.11.2011.

Ja bi mu dao 10 rendgenskih lampi, pa nek jednom u životu i on zasvijetli kao prava zvijezda.

BO
boston
13:44 17.11.2011.

Njemu makar treba nesto, sto si moze priustiti. Za razliku od mnogih....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije