Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
“Cinkala” kolegice

Lažne optužbe i kleveta stajat će je 30 mil. kuna

Miss Pennsylvanije (1)
Foto: Pixsell
1/3
19.12.2012.
u 22:00

Teške riječi: Bivša Miss Pennsylvanije tvrdila je da je izbor za Miss Universe namještaljka koja previše naginje trashu

Uoči održavanja izbora Miss Universe 2012. američki okružni sudac Theodore H. Katz donio je presudu da bivša Miss Pennsylvanije Sheena Monnin treba platiti gotovo 30 milijuna kuna svjetskoj organizaciji tog izbora ljepote zbog klevete i lažnih optužbi. Naime, Sheena je u lipnju podigla optužbu protiv organizacije na čijem je čelu Donald Trump, tvrdeći da je natjecanje za Miss SAD-a bilo namješteno.

Monnin je tada izbor okarakterizirala kao “nedosljednu prijevaru koja previše naginje trashu i nedostaje joj morala”. Sudac Katz u presudi je rekao da su njene izjave narušile ugled organizacije te da su prije svega lažne i pokazuju manjak poštovanja.

– Princip prema kojem članovi žirija na izboru za Miss SAD-a glasuju, ne dopušta mogućnost namještanja – rekao je sudac.

Sačuvan integritet

Nakon donošenja presude, odmah su se javili i iz ureda organizacije izbora ljepote.

– Jako nam je drago što je sačuvan integritet izbora Miss Universe i znali smo od početka da će rezultat biti u našu korist – rekla je Paula Shugart, predsjednica organizacije Miss Universe. No, nije dugo trebalo da se oglasi Sheena Monnin.

Skandalozna misica

– Zahvalna sam životu i svemu lijepom što on nosi. Teška će vremena doći, ali način na koji se nosimo s teškoćama, odredit će naš put naprijed – napisala je Sheena na Facebooku.

Uporište za tužbu, tvrdila je Monnin u lipnju, bile su joj izjave kolegica koje su govorile da su poznata imena top-pet finalistica.

Komentara 2

MA
mario72
07:46 20.12.2012.

Sjaj i bijeda kurtizana u gradu blještavila, impotentni sedmdestgodišnji suci s mladim kurtizanama u zagrljaju kupljeni na već poznat način i jeftine cure koje smatraju da su misice a samo su jeftina zabava za bogate enuhe i to je poenta cijele ove priče koja uspije dignuti ga ta i pobjeđuje.

IS
istina123
21:35 21.12.2012.

E jadna sirotice ,ako nemaš kuda za dolazeče blagdane dođi kod mene.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije