Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon šest godina

Lana Pavić odlučila se razvesti od Branimira Brkljača

lana pavic
pixsell
09.02.2012.
u 09:17

Razočarao me kao suprug, izjavila je bivša manekenka za Gloriju. U izvanbračnoj zajednici s Brkljačem dobila je petogodišnju kćer Laru Bornu.

Nakon šest zajedničkih godina bivša manekenka i TV voditeljica Lana Pavić odlučila je reći zbogom svom suprugu Branimiru Brkljaču. Dva tjedna prije svog 32. rođendana Lana je donijela najtežu odluku u životu, a razvod je potvrdila časopisu Gloria. 

– Informacija da Branimir i ja odnedavno više ne živimo kao muž i žena na moju je veliku žalost istinita – izjavila je Lana Pavić ekskluzivno za Gloriju.

– Ne mogu i ne želim govoriti o razlozima koji su me primorali na ovakvu odluku, ponajprije ­zbog kćeri Lare Borne, koja ničim nije zaslužila da jednoga dana o rastanku svojih roditelja čita u novinama. Ona je i glavni razlog zbog kojeg vjerujem da ću u budućnosti naći dovoljno snage kako bih Branimiru bila prijatelj i najbolji mogući partner u odgoju našeg djeteta. Iako me razočarao kao suprug, i dalje ga cijenim kao čovjeka zbog svega što smo zajedno prošli i zato što znam da je, bez ­obzira na sve, divna osoba.

Osobe bliske otuđenom paru tvrde kako je doznala da je njezin izvanbračni suprug, diplomatski rečeno, potajice vodio momački život kakav ne pristoji obiteljskom čovjeku. Budući da u ljubavi ne trpi kompromise, suočila ga je sa svojim spoznajama i zatražila objašnjenje. Kad je po Baninim  reakcijama shvatila da su njezine sumnje opravdane, duboko povrijeđena i u šoku zalupila ­je vrata svoga drugog braka.

Komentara 10

DI
duncan_idaho
09:49 09.02.2012.

ajmo sljedeći.....

KL
klubuhb1
09:53 09.02.2012.

Koga zanima ?

AK
akil
09:43 09.02.2012.

Stvarno je čudno zašto su se rastali.Ona mlada lijepa,zgodna i slavna,on???Ćelav,star oderan i jedino što ga krasi je konto na banci.Svakom je jasno da je to brak za par dana dok stignme bolje riješenje.,to se i dogodilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije