Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva Olimpijada

Lana Banely: Kad navijam žestoka sam i vatrena, ali ne i prosta

banely (1)
Pixsell
09.06.2012.
u 11:00

Poslije EP-a u nogometu i Olimpijade u Londonu voditeljica se nada godišnjem odmoru. Ali kako stariji kolege imaju prednost, svjesna je da će na red doći tek u listopadu. I nije joj to važno.

Od danas cijela Europa posvećena je nogometu. Pa evo prilike da o tome, ali i o još kojoj sitnici porazgovaramo sa sportskom novinarkom HTV-a Lanom Banely.

Hoćete li pratiti sve utakmice?

– Gledat ću sve, a oko EP-a bit ću angažirana i u redakciji. Radit će se puno, navijat ću, a kad navijam žestoka sam i vatrena, ali ne i prosta. Sve gledam s puno emocija, a kada je u pitanju naša repka naboj je još veći.

Krajem srpnja idete u London na Olimpijadu.

– Bit će to moja prva ljetna Olimpijada koju komentiram s terena uživo. Pratit ću borilačke sportove posebice teakwondo, a sretna sam što nastupaju i sestre Zaninović, moje velike prijateljice. Bit ćemo tamo tri tjedna, ide 90 posto redakcije, a u tri dnevne emisije svaki dan izmjenjivat ćemo se Mila Horvat, Mirna Zidarić i ja i neće biti vremena za zezanciju.

Smeta li česta razdvojensot vašem dečku nogometnom menadžeru Andyju Bari?

– Dragi i ja smo sportski tipovi naučeni na putovanja i navikli smo na razdvojensot. Ona ponekad i doprinosi vezi! To je naš kruh, a uz takve poslove razdvojenost je neminovna.

Ključne riječi

Komentara 1

CR
CrniP
11:12 09.06.2012.

Da u naslovu nema riječi "navijam" bilo bi to žutilo, a ovako je sportsko žutilo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije