Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRUGA VEČER CAP-A

Lana Banely dečka Andyja zamijenila ženskim društvom

Lana Banely
Foto: Luka Klun/Pixsell
1/9
25.03.2010.
u 22:12

- Prvo moda, a onda idemo nekud dalje. Večer je za provod s djevojkama - rekla je Lana. Bez muškog dijela bila je i RTL-ova voditeljica Amela Čilić.

Kreacije Linee Exkluziv na Nivea Cro-A-Porteru sinoć su privukle mnoga zvjezdana imena. Po svoju haljinu iz radionice obitelji Car došle su Indira Vladić Mujkić, glumica Tamara Garbajs, bivša Miss Hrvatske Anica Kovač, spisateljica Josipa Pavičić, kantautorica Alka Vuica...

Crnokosa hateveovka Lana Banely reviju je iskoristila za druženje s prijateljicama.

- Prvo moda, a onda idemo nekud dalje. Večer je za provod s djevojkama - rekla je Lana.

Bez muškog dijela bila je i RTL-ova voditeljica Amela Čilić koja je u modi uživala s fotografkinjom Marom Bratoš.

Komentara 7

Avatar arcanius
arcanius
23:30 25.03.2010.

mogli su koristiti i kameru za fotografiranje a ne mobitel :D

RI
riousa
09:46 26.03.2010.

Prvo neznam ko je ona a i taj njen decko . A to sto su se rastali koga boli cosak a sumljam da boli i nju. Jest ljepa nema sta samo sebi je ljepa nije meni. Kako kaze drug dole drzava vam se raspada . Da vama a ne meni ja sam na drugom kontinentu. A tu ljepoticu sa slike posaljite meni treba mi kucna pomocnica.

OB
-obrisani-
23:14 25.03.2010.

pa koliko vidin,..ovij lipoj ni problem najti \"decka\",..mislin da se novinari ,nebi tribali toliko brinuti zbog tega...??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije