Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
“Monster Ball"

Lady Gaga spektakularnim koncertom zapalila Arenu

GAGA
Foto: JURICA GALOIĆ/PIXSELL
1/20
05.11.2010.
u 18:41

Na trenutak se ogrnula slovenskom zastavom, ali ju je ubrzo bacila. Zbog čega je baš slovenska zastava bila u igri i je li riječ o slučajnoj ili namjernoj pogrešci zasad nije poznato.

Zaboravite svoje različitosti, zaboravite otkuda dolazite, tko ste i koliko novca imate. Večeras smo svi jednaki, večerašnji “monster ball” će vas osloboditi. Moja je jedina molba, Hrvatska, da sa mnom večeras plešete – kazala je Lady Gaga na koncertu u zagrebačkoj Areni održanom u sklopu njezine turneje “Monster Ball”.

Psovke i suze

Provokativna kakva je i u našem je glavnom gradu publiku podsjetila na sve što se o njoj pisalo – hvatala se za spolovila, prskala raznim izlučevinama, izazivala psovkama, no u jednom trenutku dok se obraćala publici Gaga je i zaplakala s publikom. Za razliku od drugih zvijezda koje su nas posjetile, ta 24-godišnja umjetnica našu zemlju nijednom nije nazvala engleskim nazivom Croatia, već je bez problema izgovarala riječ Hrvatska. Ipak, izvela je malu provokaciju zagrnuvši se slovenskom zastavom. Još jedna razlika između Gage i ostalih slavnih glazbenika koji su prije nje nastupali u Areni jest to što ona nije kasnila s nastupom, njezina je predgrupa publiku zagrijala već u 21 sat, a Gaga je na pozornici bila već pola sata kasnije. Gaga je i nastup počela pjesmom “Dance in the Dark”, a zatim je slijedilo još 17 hitova koje je prepuna Arena pjevala s njom uglas.

Talijani u publici

Fantastična scenografija ostavila je obožavatelje bez daha, a zajedno sa desetak kostima koje je pjevačica promijenila činila je savršeno uigran igrokaz. Osiguranje u Areni bilo je neviđeno, u dvoranu se nije smjela unositi nikakva hrana ni piće, pa čak ni voda. U prepunoj dvorani, među 20 tisuća obožavatelja, bilo je mnogo stranaca. Gagu su došli vidjeti svi naši susjedi, a najviše je bilo Talijana te Slovenaca koji su si posebno dali oduška u odijevanju u stilu Lady Gage.

Ključne riječi

Komentara 127

DR
drmrbr
10:45 06.11.2010.

janakitu .. podsjetit ću te da si komentirao da ste vi \"bosanci\" obranili Hrvate, a mi smo bili po tebi ne znam gdje, valjda u mišjoj rupi. Da si bio korektan i napisao kako ste i \"vi\" pomogli u obrani Hrvatske, ne bih imao ništa protiv.

JA
jalnus
15:33 06.11.2010.

Trebala je sahovnicom ogrnuti golu guzicu i tako pokazati solidarnost i poznavanje prilika na bespucima povjesne zbiljnosti...

KU
kukuriku
20:29 05.11.2010.

ma i tu drogiranu-prostitutku - \"Lady Gugu\"..triba u Remetinac....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije