Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Siguran dom

Lady Gaga pronašla napuštenu mačku i poklonila je dečku

lady gaga
Pixsell
09.04.2012.
u 15:49

Pjevačica ne želi da njen dečko Taylor bude usamljen idućih 110 dana koliko će ona biti na turneji i zato mu je poklonila mačku

Lady Gaga uskoro kreće na turneju zbog čega će 110 dana biti razdvojena od svog dečka Taylora Kinneya. Kako bi on što lakše podnio njenu odsutnost pjevačica mu je poklonila mačku. - Taylor obožava mačke i zato se Lady Gaga jako razveselila kada je na ulici ugledala umiljati u napuštenu macu koju je odmah uzela i poklonila Tayloru. Dali su joj ime Polly - rekao je za The Sun izvor blizak pjevačici.

Pjevačica i glumac poznat po ulozi u seriji \"Vampirski dnevnici\" upoznali su se prošlog ljeta na snimanju video spota za njenu pjesmu \"You and I\". Pjevačica je jako zaljubljena i prijateljima je povjerila kako bi s Taylorom rado zasnovala i obitelj.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije