Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sportski talent

Lady Gaga u Meksiku uči surfati i ide joj odlično

gaga
Pixsell
18.08.2011.
u 16:57

Pjevačica je skočila na kraći odmor, a instruktor surfanja nahvalio ju je i otkrio da je odmah uhvatila ravnotežu na dasci

Lady Gaga pohađa satove surfanja. Uzela je kratki predah od promocije svoje nove pjesme "You and I" i s prijateljima pobjegla u meksički resort Puerto Vallarta pa surfa i, kako pišu strani mediji, taj joj sport odlično ide.

– Za apsolutnog početnika odlično napreduje. Odmah je naučila kako zadržati ravnotežu na dasci i uhvatila grif – pohvalio ju je njezin instruktor.


U Meksiku će ostati nekoliko dana, a onda se vraća u Ameriku na probe za svoj nastup na dodjeli MTV-ovih nagrada Video Music u Los Angelesu.


Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije