Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svjetska atrakcija

Lady Gaga 5. studenog u zagrebačkoj Areni

gaga
Pixsell
25.04.2010.
u 21:14

Cijene za tribine su od 370 kn (3. Kategorija) do 420 (2. Kategorija) Ii 550kn (1. Kategorija).

Jedna od najuzbudljivijih i najinovativnijih izvođačica današnjice Lady Gaga u sklopu turneje “The Monster Ball tour” 5. studenog nastupit će u Areni Zagreb, potvrđeno je jučer na konferenciji za novinare u Posh baru.

24-godišnja američka pjevačica, nazvana Madonnom 21. stoljeća, čiji hitovi redovito zauzimaju vrhove glazbenih ljestvica priredit će produkcijski dosad neviđeni spektakl na ovim prostorima, najavio je direktor Lupa promocije Vladimir Ivanković.

Zbog izuzetno zahtjevne produkcije koja uključuje preko 70 tona opreme koja će biti obješena na krov Arene u prodaji će biti samo 10.351 ulaznica, a cijene će iznositi 500 kuna za parter te od 370 do 550 kuna za sjedenje dok će za VIP ložu trebati izdvojiti 800 kuna. Ulaznice kreću u prodaju 30. travnja. Prilično visoku cijenu ulaznica Ivanković je objasnio zahtjevom koncertnog promotora Live Nation da cijene ulaznica budu na razini cijena koncerata Lady Gage u regiji.

Vlasnica hitova "Just Dance", "Poker Face", "Bad Romance" i posljednjeg "Telephone" kojeg je snimila s Beyonce na zagrebačkom koncertu koji ona sama najavljuje kao “prvu i dosad neviđenu pop-elektro operu” imat će i specijalnog gosta, a o kome je riječ organizatori će otkriti uskoro.

Lady Gaga, pravog imena Stefani Joanne Angelina Germanotta, već je s četiri godine naučila svirati klavir, a 13 je skladala svoju prvu baladu, a sa 17 je bila primljena u školu umjetnosti u New Yorku. Već sa 20 godina pisala je pjesme za sastave kao što su Pussycat Dolls, a napisala je i dvije pjesme za novi album Britney Spears.

- Oduvijek sam voljela pop, rock i kazalište. Kada sam u mladosti otkrila grupu Queen i Davida Bowiea zaključila sam da ja to sve mogu objediniti u jedno - kaže najprovokativnija svjetska zvijezda današnjice.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije