Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žena borac

Kylie Minogue: Osjećam se kao mačka s devet života!

kylie minogue
pixsell
23.05.2012.
u 13:19

Pjevačica je došla na festival u Cannes gdje predstavlja svoj film \"Holy Motors\", ali raspričala se i o svojoj borbi s rakom dojke i o dečku s kojim se nema namjeru vjenčati

Pjevačica Kylie Minogue došla je na filmski festival u Cannes kao filmska zvijezda. Tamo predstavlja svoj film "Holy Motors", ali u intervjuima koje je dala prevladao je razgovor o njenoj borbi s rakom dojke na koju se, kaže, pomalo zaboravlja.

– Ja nikada neću zaboraviti to ružno razdoblje. Ne prođe dan a da ne strahujem od povratka bolesti. A kada se pogledam u ogledalo, na sebi vidim ne samo fizičke ožiljke nego i psihičke – kazala je 43-godišnja Kylie za Paris Match i nastavila:

– Uvijek pokušavam biti optimistična i, iako na prvu izgledam otvoreno, vrlo sam rezervirana osoba. U bolesti sam otkrila i da sam nevjerojatno jaka, a izlječenje mogu zahvaliti i dragim ljudima koji su cijelo vrijeme bili uz mene. Uglavnom, i privatno i poslovno osjećam se kao mačka koja ima devet života. U životu sam donijela niz loših odluka, ali nekako sam iz svega isplivala.

Kylie je rak dojke dijagnosticiran 2005. godine, a liječila se uglavnom u Parizu gdje je živjela s tadašnjim dečkom Olivierom Martinezom. Sada je u vezi s manekenom Andresom Velencosom s kojim, kaže, ne planira vjenčanje.

– Andres me poštuje i voli, ali danas sam mudrija i znam da lijepe priče ne traju cijeli život. One traju dok traju i, kada si tako postavite stvari, na kraju ćete biti manje razočarani. Za sada sam zaljubljena, lijepo nam je i to je sve – kaže pjevačica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije