Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
18 milijuna kuna

Kuća Amy Winehouse ponovno u prodaji, no za manju cijenu

'A picture taken on July 23, 2009 shows British singer Amy Winehouse during a break in her trial outside Westminster Magistrates Court in London. The inquest into the death of singer Amy Winehouse res
AFP/Pixsell
16.11.2012.
u 18:38

Amyina obitelj prodaju dvojnog objekta prepustila je u ruke aukcijskoj kući McHugh&Co koja će je ponuditi na dražbi 3. prosinca 2012.

Kuća pokojne pjevačke dive Amy Winehouse u londonskom Camdenu bit će ponuđena na prodaju za gotovo 18 milijuna kuna. Javlja to BBC i napominje da je Amyina obitelj prodaju dvojnog objekta prepustila u ruke aukcijskoj kući McHugh&Co koja će je ponuditi na dražbi 3. prosinca 2012.

Podsjetimo, rezidenciju pokojne pjevačice, u kojoj je i pronađeno njeno beživotno tijelo, obitelj Winehouse pokušava prodati još od svibnja, međutim nitko nije bio spreman platiti 2,7 milijuna funti (25 milijuna kuna).

Otkriveno je i da se u katalogu aukcijske kuće ne spominje da je nekretnina pripadala pjevačici te da će početna cijena osigurati dolazak samo onih kupaca koji imaju traženi iznos.

>>Za 25 mil. kn prodaje se stan u kojem je preminula Amy

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije